http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Antep7575 | Vuruş 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
8750
Kupon Oranı
2.00

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
59,616
11,414
113
Bu kaçıncı diye birşey yok sadece bundan önce bir hata yaptım gönderdiklerim de oldu ve kupon paylaşiırken gönderim yapacam demedim
Fakat daha önce göndermediklerime ve insan olanlara bu kez görecekler ben öyle biri değilim
Bekliyoruz o zaman

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,743
11,023
113
Bu kaçıncı diye birşey yok sadece bundan önce bir hata yaptım gönderdiklerim de oldu ve kupon paylaşiırken gönderim yapacam demedim
Fakat daha önce göndermediklerime ve insan olanlara bu kez görecekler ben öyle biri değilim
Iyi de sen bunu 4.5.kez yapiyoesun be kardesim. Yoksa paran milleti niye pesinde sürükluyorsun

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,266
5,088
113
İsrailden medet uman teröristtir :D
İşte sıf bunun için İsrail'in ilk golü atacağını düşünüyordum öyle de oldu zaten herkes İsrail'in yiyeceğini düşünüyordu çünkü hemde senin düşündüğün gibi düşünen de çoktu
Onu düşünerek verdim İsrail'e 😁😁

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,854
6,488
113
Boşuna bu konuda vaktinizi öldürmeyin bu arkadaş sorunlu gönderecem dese bile göndermez yan yattı çamura battı olur 2 gün sonrada utanmadan gelir yeni konu açar böyle bi model

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,518
990
113
Vuruş 3
Haydi bakalım Kızılyıldız attığı sayı olsun
Arkadaşlar kaybedene kadar bu arkadaş devam eder sonrada olmadı diyip kaybolur gider zamanınızı boşa harcamayın millete de yalandan yere Umut verme nsl bir karaktersiz birisisin sen

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,838
2,250
113
Bol şanslar hangi sitenin bonusuydu

cezafan92

Yetimler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,022
482
83
Altin vuruş bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...