http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 | Umarım Gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2600
Kupon Oranı
7.57

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,644
13,612
113
Arkadaşlar yine hırsa kapıldım maalesef 120 bin gitti son kuponum gelince 5 kisiyede yardımcı olacam belki duanızı alırsam düzelirim lanet olsun bu iddaa'ya..
Sen önce adamin borcunu öde kolpa sıkma burda 5 kisi 10 kisi yardım edecem diye hiç arkadasin yok herhalde buraya geyik yapmaya geliyosun

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,291
5,114
113
Sen önce adamin borcunu öde kolpa sıkma burda 5 kisi 10 kisi yardım edecem diye hiç arkadasin yok herhalde buraya geyik yapmaya geliyosun
Başkan hangi iddaacının arkadaşı var ki olanda gitti eminim ki iddaa oynayanların %90'ı yanlızdır

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,655
50,718
113
Hocam sen önceki kuponda da şu kupon gelirse şunu vericem bu gelirse bunu vericem diyorsun 120 bin yapmışsın kasayı. Ben olsam o an 5 dk zaten işlem. En azından 2-3 bin çeker dağıtırdım. İnsanlarla alay mı ediyorsun kendini akıllı mı sanıyorsun ben seni anlayamadım. Seni tanımam etmem ama , ben bile konunu takip etmeden rahatsız oldum. Utanmadan kasa 116 bin oldu yazmışsın, burada o konuyu takip eden adamların çoğunun cebinde 100-200 parası yok belki. Çok pintisin düşüncesizsin . Sana şans dilemiyorum umarım kaybeder kuponun. Burada şov olsun diye paylaşım yapan şununyaptım bunu yaptım diye paylaşım yapan herkes kaybeder umarım. Nispetin de nispeti yapanın da a...k...yım. İyi forumlar

Nara44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
1,244
113
ALLAH AKIL FIKIR VERSIN 100BIN VERMIS UTANMADAN BURDA HALA DUA DIYO HARAMLA DUA NE ALAKA.

Nara44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
1,244
113
Insan 100 bin kaybedip tekrar başa sararsa sonu sohbettir. Zaten i miktara çıkılmaz bitti hersy

MooN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
497
166
43
Arkadaşın önceki konularına baktım hep kazanmış takip edenlere atmamış nasıl karaktersin böyle yaparak daha çok kaybedeceksin umarım kaybedersin milletin zamanını umudunu çaldığın için

uzman34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
936
308
63
Antepli kalın kupon yapmış yine 🤣

uzman34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
936
308
63
Antepli kralken kendini acınacak hale getiriyon moruk kendini toparlarsın inş psikolojin bozulmuş senin geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...