- 17,486
- 8,269
- 113
3-3 bitti geldi mi şimdi @Antep7575
İade3-3 bitti geldi mi şimdi @Antep7575
az kaldı dost 9 adım sonraTebrikler Antepli hadi dağıt bakalım bereketi olsun paranın
Kıyamet Suresi 1. Ayet Tefsiri 👊🏼😂Tebrikler Antepli hadi dağıt bakalım bereketi olsun paranın
Banlanmasıı lazım @Shellac reisAdam kimseye cevap da vermiyor makarasına foruma yazıyor kupon tutarsa kaçıyor,geri geliyor yine kupon yapıyor tutarsa yine kaçıyor inanılmaz çar
Niye banlansin ki ? Adminlerin arayıp bulamadığı şey 😁 adam sürekli paylaşım yapıyor. Karaktersiz oluşu adminleri ilgilendirmez. Buraya sponsor olan bir çok firma gibiBanlanmasıı lazım @Shellac reis
Antepli biri vardı askerde. Onun yüzünden az ceza yemedik hepimizTam bi antepli ya
bu çar bana ana bacı yaptı baya aleni şekilde forumda ama sadece yorum silindi biz yapsak banı yemiştik yüzümüzeAdam kimseye cevap da vermiyor makarasına foruma yazıyor kupon tutarsa kaçıyor,geri geliyor yine kupon yapıyor tutarsa yine kaçıyor inanılmaz çar
Bazı kişileri çokça kayırıyorlar katılıyorum sanabu çar bana ana bacı yaptı baya aleni şekilde forumda ama sadece yorum silindi biz yapsak banı yemiştik yüzümüze
Ana bacı yapan adama af olmaması lazım bencebu çar bana ana bacı yaptı baya aleni şekilde forumda ama sadece yorum silindi biz yapsak banı yemiştik yüzümüze
ee yani kime ne faydan var bu konuyu acıorsan bir iki üyeye de bari faydan olsuın aw konuyu acmayı biliyorsun ama sadece konuyu acıorsun başkada birşey yaptıgın yok en azından yapılan yorumlara cevap verebilirsin boş yapıyorsun agaBu aralar şansım iyi etkinlikten 5000 TL kazandım imajbet ile birlikte bunun toplamını şampiyonlar ligi ve Avrupa Ligi'nde 100 bini geçmek hedefindeyim
Benimle de çok tartıştı ben banlandım o banlanmadı üstüne bir de küfürler etmişti ben 1 tane bile küfür etmedim.bu çar bana ana bacı yaptı baya aleni şekilde forumda ama sadece yorum silindi biz yapsak banı yemiştik yüzümüze
Aynen kayırıyorlar. @Başkan bu yorumları görürsünüz umarımBazı kişileri çokça kayırıyorlar katılıyorum sana