- 19,989
- 12,145
- 113
Onu dedim bende zatenŞuan yemeden 4 tane atması lazım yatması için
Onu dedim bende zatenŞuan yemeden 4 tane atması lazım yatması için
valla kuruduk@Antep7575 Hayde gelsin çekte bana roll açtır kaç aydır yoksun sahnede 🤣🤣🤣
🥹 he vallavalla kuruduk
Ben + oynadın sandım 1 tane atması lazım yemeden bakalım ne olacak bastırıyor ama inşallah yapar yaptırır kornerHaydi Hemşerin olarak sana destek olayım ya herri ya merri
bekle babam bekle+8 verdi
Allah seni inandırsın hiç hırs yapmadım bayramda 10.000 TL aldım bunlardan sonrasında para bitene kadar yedim ve hiç yatırmadım çünkü bunların ne olduğunu öğrendim Bir süre sonra tekrar döneyim dedim 😉 bakalım şu maç gelsin de belki bir şeyler yapacağım@Antep7575 Hayde gelsin çekte bana roll açtır kaç aydır yoksun sahnede 🤣🤣🤣
en iyisini yapmışssın kralAllah seni inandırsın hiç hırs yapmadım bayramda 10.000 TL aldım bunlardan sonrasında para bitene kadar yedim ve hiç yatırmadım çünkü bunların ne olduğunu öğrendim Bir süre sonra tekrar döneyim dedim 😉 bakalım şu maç gelsin de belki bir şeyler yapacağım
Sana da tebrikler toprağım beni gördün en azından sayemde kazandınHaydi Hemşerin olarak sana destek olayım ya herri ya merri
BekliyoreeeAllah seni inandırsın hiç hırs yapmadım bayramda 10.000 TL aldım bunlardan sonrasında para bitene kadar yedim ve hiç yatırmadım çünkü bunların ne olduğunu öğrendim Bir süre sonra tekrar döneyim dedim 😉 bakalım şu maç gelsin de belki bir şeyler yapacağım