Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 / Oyuncu Gol Atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
8000
Kupon Oranı
4.20

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Bu arkadaş bir ara her akşam kayınpedere yemek götürüyorum falan diye kendi kendine forumda yazıyordu, herkes soruyordu ne kayınpederi falan eee evli olmak böyle birşey diyordu, geçen günde Allah'a şükür evli değilim falan yazdı o gün anladım ki tahtalar eksik iyi forumlar

TesbihciBilo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
206
96
28
Bu arkadaş bir ara her akşam kayınpedere yemek götürüyorum falan diye kendi kendine forumda yazıyordu, herkes soruyordu ne kayınpederi falan eee evli olmak böyle birşey diyordu, geçen günde Allah'a şükür evli değilim falan yazdı o gün anladım ki tahtalar eksik iyi forumlar

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,125
4,959
113
Herhalde senin tahtalar eski o anlattığın kişi ben değilim tek Antepli de ben değilim ayrıca ben bekarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...