Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Antep7575 / NBA

Kupon Miktarı
7450
Kupon Oranı
1.94

Rayki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
473
33
28
Bol sans dostum rahat gelecektir bence 240 gececektir wonnlariz rahatlikla

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,148
4,981
113
Tipobet ibnesinde oyuncu sayı asist veya ribaund oynatmıyor mecburen bunu aldım bende inceleyerek ayrıca masaüstü sürümünde bu sayı çıktı farklı yerde çok aşağı sayı veriyordu o neydi anlamadım bir an

samocann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
879
338
63
Antepli tek maça böyle gireceğine 2li kombine 3 kupon yapsan biri gelse her türlü artidasin,sonra haciz icra cart curt konusu açarsın neyse bol sansin olsun gelir umarim

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,148
4,981
113
Antepli tek maça böyle gireceğine 2li kombine 3 kupon yapsan biri gelse her türlü artidasin,sonra haciz icra cart curt konusu açarsın neyse bol sansin olsun gelir umarim
Herkesin bir oynayış şekli var reis o nedenle bende bu şekilde direk giriyorum tabiki yatarsa anında gider orası da kötü sen garanti olarak diyorsun sende haklısın

samocann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
879
338
63
Herkesin bir oynayış şekli var reis o nedenle bende bu şekilde direk giriyorum tabiki yatarsa anında gider orası da kötü sen garanti olarak diyorsun sende haklısın
Ya hep ya hiç kafasından çıkmak lazım Antepli madem bu oyunu oynuyosun hatalardan ders alıp oynamak lazım aynı hatalara dusmemek lazım akıllı olmak lazım kısaca şansın bol olsun yine de sen biliyooon

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,148
4,981
113
Allah belanı versin Golden ve Tipobet en çok ümidim goldene vardı sayı atmıyor ve Tipobet kasadaki miktarı s...mek için bilerek SMS gelmiyor sorunu yapıp bilerek banka hesap ekletmedi bana sikten boktan NBA oyunu aldırdı zorla aldırmadı ama oyuncu sayı atar yok kitapsızların 10k bakiye gitti

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Geçmiş olsun dostum, adam burada uyarmış yaklaşık 4-5 saat sonra üzüntüne şahit olduk, daha temkinli olman dileğiyle.
İyi sabahlar

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,148
4,981
113
Son 9.37 ve 43 sayı normalde şöyle düşünürsek gelmesi lazım normal basketbolda 10 dakika da 43 çıkıyor burası NBA çıkmaması imkansız olması lazım yinede şikenin merkezi amq

Torredoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
338
176
43
Allah belanı versin Golden ve Tipobet en çok ümidim goldene vardı sayı atmıyor ve Tipobet kasadaki miktarı s...mek için bilerek SMS gelmiyor sorunu yapıp bilerek banka hesap ekletmedi bana sikten boktan NBA oyunu aldırdı zorla aldırmadı ama oyuncu sayı atar yok kitapsızların 10k bakiye gitti
Kanka bu kupon için isyan ediyorsan gelir bence rahat ol

Torredoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
338
176
43
Son 9.37 ve 43 sayı normalde şöyle düşünürsek gelmesi lazım normal basketbolda 10 dakika da 43 çıkıyor burası NBA çıkmaması imkansız olması lazım yinede şikenin merkezi amq
Gelir başkan 30 sayı hertürlü çıkar kupon won strese sokma kendini