- 14,736
- 2,395
- 113
İkinci yarı Trabzon alsa güzel olur vbet 8 olur homework
Antepli bol şanslarAdam akıllı kupon yaptım gelirse 6 kişiye ulaşacam daha önce ulaştım bilenler bilir
Beni sevmeyenler yorum dahi atmasın gelmesin
Trabzon mala mala bağlarr 2.yarı,kasımpaşa sağlı sollu döver bunları,,bakıcazzzİlk yarı 6 korner ikinci yarı 2 eksik olacak yani 4 normalde gelir gibi ama yinede korkarım valla inşallah patates olmayız
Rahat ol sen listeyi yap kankamİlk yarı 6 korner ikinci yarı 2 eksik olacak yani 4 normalde gelir gibi ama yinede korkarım valla inşallah patates olmayız
Sen benRahat ol sen listeyi yap kankam
yok usta rahat gelecek sakın olArkadaşlar bozuma bakın kafam karıştı valla burası Türk ligi her ibnelik dönebilir
Bozuma değer mi sizce sonra pişman olmayalım
BozmaArkadaşlar bozuma bakın kafam karıştı valla burası Türk ligi her ibnelik dönebilir
GelecekArkadaşlar bozuma bakın kafam karıştı valla burası Türk ligi her ibnelik dönebilir
iki takımda baskılı atak yapıyorArkadaşlar bozuma bakın kafam karıştı valla burası Türk ligi her ibnelik dönebilir
Bozulmaz 8-9Arkadaşlar bozuma bakın kafam karıştı valla burası Türk ligi her ibnelik dönebilir
Yaa yokk be dostum ne bozması,,kasımpaşa sadece kendi atar 4 korneri,,devamm ettArkadaşlar bozuma bakın kafam karıştı valla burası Türk ligi her ibnelik dönebilir
Paşa çeker fişi kornerr manyağı yaparr trabzonuBozulmaz 8-9
K büyük para
Tümbetin alt yapısı hangisi ise az uyanık değiller valla 8-9 bini al kenara çekil diyorlar resmenBozulmaz 8-9
K büyük para
Bence bozulmaz dost 4 korner kalmışTümbetin alt yapısı hangisi ise az uyanık değiller valla 8-9 bini al kenara çekil diyorlar resmen
Gereksiz bozum 45+3 uzatma desen 12 dk da birTümbetin alt yapısı hangisi ise az uyanık değiller valla 8-9 bini al kenara çekil diyorlar resmen