- 17,486
- 8,269
- 113
korner 6
Evet bugün 65te 10 olan korner 11 olmadı 7 uzatmaya rağmen, tek kornerden yattı kuponson korner gelmeyene kadar geldi tebrikler yazmayın sakın
gs maçına 10.5 üst dedim eve 65 10 oldu rakip 10 kişi 1 tane çıkmadı 30 dkkaEvet bugün 65te 10 olan korner 11 olmadı 7 uzatmaya rağmen, tek kornerden yattı kupon
Valla 9 bile olsa riskli Türk maçlarinda her türlü ibnelik dönerson korner gelmeyene kadar geldi tebrikler yazmayın sakın
Ciddi ciddi dagıtacagını sanıp takip edenler varAdama 2 gündür küfür edip boş insan diyorlar bu gün konusu olay56 mahalline dönüyor bakalım bu konu ne şekilde kilitlencek çok meraktayım çekirdek kolanızı alın ve seyredin kaçmaz.. 😅😅😅😅
en son gs maçında ben lal oldum sende olma diye dedimValla 9 bile olsa riskli Türk maçlarinda her türlü ibnelik döner
Aynen öyle dost,,Valla 9 bile olsa riskli Türk maçlarinda her türlü ibnelik döner
😂😂Adama 2 gündür küfür edip boş insan diyorlar bu gün konusu olay56 mahalline dönüyor bakalım bu konu ne şekilde kilitlencek çok meraktayım çekirdek kolanızı alın ve seyredin kaçmaz.. 😅😅😅😅