- 10,826
- 5,724
- 113
Sen inaniyormusun dolandırdiginaP : Hakettiysem eyvallah
Ekli dosyayı görüntüle 525041
Sen inaniyormusun dolandırdiginaP : Hakettiysem eyvallah
Ekli dosyayı görüntüle 525041
Bilmiyorum dost sen bir şeyler demişsin de anlamadım ben de sana onu sormuştumNe diyorsun anlamadım kim kimi skm s
Hayal dünyasında yaşıyor bu silah görse tarrak sanae ne tefeci dolandırmasıSen inaniyormusun dolandırdigina
Kime bişey demişim adam bana hakaret etti ağzının payını verdim yine olsa yine veririm gece gece bumu aklına takildiBilmiyorum dost sen bir şeyler demişsin de anlamadım ben de sana onu sormuştum
Antepliyi mod olarak görmek istiyoruz
Hakim olmadigin konulara yorum yapma bence.su adam savunulcak adam olsa sana sira kalirmiydi saniyorsun?Ya kardeşim adam dağıtım yapmak zorunda mı milleti uyarmak sanami kldi bırak isteyen istediğini yapar kendine başka meşguliyet bul tefeci dolandırmış da sana ne dağıtım yapmıyorsa sanane ayrıca bana parantez açmak sana ağır gelir ben parantez açarsam o parantez kapanmaz dediğim herkes kendi işine baksın insanlarla uğraşmak rencide etmek güzel bir şey değil
Reis ne dedim ki
Konu kapatsan daha faydalı dost antepli sinir ediyor artık insanlari
Munakasam olmaz kimseyle kolay kolay reis saolasin
KalmazmiydiHakim olmadigin konulara yorum yapma bence.su adam savunulcak adam olsa sana sira kalirmiydi saniyorsun?
Kalmazdı dostumKalmazmiydi
Antepli rezil herifin bir örneği benceKalmazmiydi
Sen sabah antepliyi 100 TL almak için maraş dondurması gibi yalıyordun şimdi enteplinin düşmanı olmuşsun değişik adamReis ne dedim ki
Dede nasıl ömer kardeşSen sabah antepliyi 100 TL almak için maraş dondurması gibi yalıyordun şimdi enteplinin düşmanı olmuşsun değişik adam
Kro espri yaptım ne anlarsın muhatap olma bnleSen sabah antepliyi 100 TL almak için maraş dondurması gibi yalıyordun şimdi enteplinin düşmanı olmuşsun değişik adam
Neden kalmazdıKalmazdı dostum