http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Anormal Hava Sıcaklıkları

Albatross

HiraiZerdüş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,185
872
113
Zeus kaldır kolunu yavrum indir şimşekleri namussuz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,123
58,244
113
Beyler inanmayin boyle seylere yahu.konu basligi ile icerik fazla alakasiz.o bulutda gayet dogal bi durum.merak edeni varsa adini yazayim bulutun arastirin.bu arada istanbul ve erzurumda son 100 yilin ocak ayi sicaklik rekorlari kirilmis ama bunlar olabilen seyler.ay sonu soguma ve kar yagislari basliyor merak etmeyin

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,613
37,765
113
Beyler inanmayin boyle seylere yahu.konu basligi ile icerik fazla alakasiz.o bulutda gayet dogal bi durum.merak edeni varsa adini yazayim bulutun arastirin.bu arada istanbul ve erzurumda son 100 yilin ocak ayi sicaklik rekorlari kirilmis ama bunlar olabilen seyler.ay sonu soguma ve kar yagislari basliyor merak etmeyin
Dayı pulutun adını verir misin

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
Hiçbir yerde yağmur yok diyorlar İzmir'e bugünde dahil 10 günde 3-4 kere yağmur yağdı geçen yağan yağmur gece boyunca durmadı ben abartı olarak görüyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,123
58,244
113
Hiçbir yerde yağmur yok diyorlar İzmir'e bugünde dahil 10 günde 3-4 kere yağmur yağdı geçen yağan yağmur gece boyunca durmadı ben abartı olarak görüyorum
Aynen oyle abarti ama normalden ckk kotu oldugumuz gercek kardes.palandokene bile yapay kar yagdirildi kayak merkrzleri acilamadi bu sene.anca ay sonu kar geliyor

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
Aynen oyle abarti ama normalden ckk kotu oldugumuz gercek kardes.palandokene bile yapay kar yagdirildi kayak merkrzleri acilamadi bu sene.anca ay sonu kar geliyor
O konuda haklısın ama bütün dünyada maalesef öyle ekosistemin ırzına geçildi tek Türkiye'ye özel bir durum değil geçen bir haber gördüm kışın Rusya'nın bir bölgesinde tarihinde en düşük sıcaklık -34 dereceyken şu an da -17 dereceymis her yer böyle

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,123
58,244
113
O konuda haklısın ama bütün dünyada maalesef öyle ekosistemin ırzına geçildi tek Türkiye'ye özel bir durum değil geçen bir haber gördüm kışın Rusya'nın bir bölgesinde tarihinde en düşük sıcaklık -34 dereceyken şu an da -17 dereceymis her yer böyle
O konudada biraz bilgisi hatan var bro.rusyada ve kutuplarda son 100 yikin rekorlari kirildi -67 derece ile.biz bu sene yagis bakimindan kismetsiziz ama bugunden sonra normal kis donemine giriyoruz.istanbul tam kesin deil ama ay sonu ve subat basi bircak yerde kar yagislari gerceklesmesi bekleniyor istanbulda yeteri soguma gerceklesirse istanbulada yilin ilk yarinay sonu yada subat basi yagacak.kucuklugumden beri meteerolijiye biraz ilgim var ve takip ediyorum o yuzden biraz bilgim var