http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Anormal Hava Sıcaklıkları

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
S.a dostlar herkese.

Malum Ocak ayı bitmek üzere lakin Türkiye'de hava sıcaklıkları normalin çok üstünde. Hiçbir yere doğru düzgün kar yağmasını geçtim yağmur bile yağmıyor. Birkaç yerde okudum biraz şeytanın avukatlığını yapmak gibi olacak lakin bunun altında tıpkı 99 depremine olduğu gibi ABD' nin olduğu söyleniyor. Birkaç ABD savaş gemisinin Ege'de görüldüğü söyleniyor.

ABD' nin elindeki HAARP teknolojisi sayesinde iklimlere müdahele edilebildiği ve fay hatlarına sinyaller göndererek deprem yaratabildiği biliniyor. [ HAARP silahi diyerek youtubede izlerseniz anlayacaksınız ]

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Geçtiğimiz günlerde Bursa'da ve ülkenin birçok yerine görülen bulutlar...

g.png

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
İklim olaylarının meydana geldiği Troposfer katmanına ABD' nin elindeki HAARP silahi ile müdahele ettiğini düşünüyorum.

Babaloo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
861
370
63
İklim olaylarının meydana geldiği Troposfer katmanına ABD' nin elindeki HAARP silahi ile müdahele ettiğini düşünüyorum.
Reis adamlarda öyle birşey olsa kendi ülkelerini kurtarırlar geçen dondu bi eyaleti kaç kişi öldü

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Küresel ısınma sorunu bunlar

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
Biliyorum çoğunuza saçma gibi gelebilir ama ABD bu iş için yüzlerce milyar dolar harcıyor.

ABD' nin elindeki HAARP silahını araştırın.

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
kuraklık diz boyu,mikroorganizmaların çoğu soğukta yaşamını sürdüremez havalar ılıman gittiği için her taraf mikrop dolu doğalgaz faturasının az gelmesi dışında tonla zararı var kışın sıcak geçmesinin tropikal iklimde olsak neyse yağmur sorunu yok onların bizde kışın yağmur ,kar olması şart anadoluda sonbahara kadar doğru düzgün yağmur olmuyor zaten

Erdem2727

Beşiktaş ❤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,718
1,350
113
Yıllardır kuresel ısınma diye birsey var bilimdel birsey dostum bunun içinde dis gucler demenin anlami yok kaynak sordum yazmadin ama a haber galiba