- 3,850
- 2,483
- 113
Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin @MAGI hayirli akşamlar dost👍Teşekkür ederim dost değerlendirmeye alıyorum sağol fikirlerin için.
Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin @MAGI hayirli akşamlar dost👍Teşekkür ederim dost değerlendirmeye alıyorum sağol fikirlerin için.
Zugurt tesellısı kıral oda. Saolasın ılla kutlar operız zatenDost sarılsan yeter annene o sen hayattasın diye onun için en büyük zenginlik o.
Lütfen para herkeste olmayabilir sarıl seni seviyorum de yeter bence.
çiçek yaptım okulda, resmini çekip gönderdimNe konusu ya 365 gün 364 gün kahrımız çekilmiş 1 gün hayattayken mutlu etmek bizim hakkımız.
Kanka sen 3 sene yanlış olanı yapmışsın zatenValla 3 senedir hep para verdim git ne yapmak istiyorsan yap diye bu sene niyeyse bir hediye vermek istiyorum.
Var mı planı olan?
Kardeşim hediye istese hediye alırım adam kendi seçiyor kendi alıyor sen hiç annene özgürlük tanıdın mı bir kerede sen tanı belki yanlış yapan sensin.Kanka sen 3 sene yanlış olanı yapmışsın zaten
Yemeğe cıkarValla 3 senedir hep para verdim git ne yapmak istiyorsan yap diye bu sene niyeyse bir hediye vermek istiyorum.
Var mı planı olan?
Ya ne alakası var kardeşim özgürlük tanıdın mi ne tutsak mi kiKardeşim hediye istese hediye alırım adam kendi seçiyor kendi alıyor sen hiç annene özgürlük tanıdın mı bir kerede sen tanı belki yanlış yapan sensin.
Annen hayatta mı daha uzatmaya gerek bile gerek yok.Ya ne alakası var kardeşim özgürlük tanıdın mi ne tutsak mi ki
İkisi arasında çok fark var.
O dediğini anneler günü harici yapsan okey ne anladım ben ondan yanlısı. Daniskansini yapıyorsun bana diyorsun
Allah rahmet eylesin dostum.Varken kıymetini bilin![]()
Allah başımızdan eksik etmesin hayatta .Annen hayatta mı daha uzatmaya gerek bile gerek yok.