Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Anneler Günü

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,031
2,952
113
Çamaşır yıkandı. Yemek yaptı. Kahrımızı çekti. Her şeyi yaptı bizde bir gün birşeyler yapalım. İyi ki hayatta.

Hayatta olmayanların anneler gününü kutlarım Allah mekanlarını cennet eylesin. Hayatta olanların ellerinde öperim.

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,719
113
Airfry 1000-2000 civarına ideal şeyler var seviyorlar.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Valla 3 senedir hep para verdim git ne yapmak istiyorsan yap diye bu sene niyeyse bir hediye vermek istiyorum.

Var mı planı olan?
Genelde anneler hep evin içinde bı pazar kahvaltisina götür kral çanta veya takı falanda olabilir ama dışarda bı kahvaltı değişiklik olabilir hep ev içinde olan anneler icin

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
475
83
Bende tam tersi bugün kartı verdim git ne istiyosan al diye. Yarın da güzel bi yemeğe çıkarırım

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,387
7,333
113
ev aleti felan almayın yav kadınlar zaten bıkmıs bizim yükümüzü çekmekten

Kendy344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
253
83
En güzel hediye beraber bir güzel gün geçirin . Dışarıda bir yemek yiyin kadın zaten yorulmuştur her gün yemek yapmaktan

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,031
2,952
113

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,854
2,485
113
@MAGI dost allah annene uzun ömür versin,ben hediye kartı aldım sende öyle yapabilirsin,en azindan annen karar verir ne alacağına ;)

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,500
2,176
113
Paran varsa bi hamur yogurma makinesi alabilirsin 7k civarı... Paran yoksa evde onun ihtiyacını karsılayacak bir esya alabilirsin. Robot süpürgede olabilir 12k civarı...
Yoğurma makinesi Karaca, robot süpürge roborock iyi firmalar

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
989
113
Dunya kadar evlat arasından benım gıbı ıse yaramaz pıs bı evlat cıkmıs acıom kadına para desen yok kadının gurur duyması ıcın bısı desen oda yok zaten olumden baska bısı dusunemıok berdus ayyas gıı tıpımız var ıckı sıgara yok ama bok gıbı tıp var sevılcek bı yanım yok anamdan babamdan ozur dılerım

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
989
113
Paran varsa bi hamur yogurma makinesi alabilirsin 7k civarı... Paran yoksa evde onun ihtiyacını karsılayacak bir esya alabilirsin. Robot süpürgede olabilir 12k civarı...
Yoğurma makinesi Karaca, robot süpürge roborock iyi firmalar
Parası yoksa evde ıhtıyacını karsılıcak esyayı nası alsın aw

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,031
2,952
113
Dunya kadar evlat arasından benım gıbı ıse yaramaz pıs bı evlat cıkmıs acıom kadına para desen yok kadının gurur duyması ıcın bısı desen oda yok zaten olumden baska bısı dusunemıok berdus ayyas gıı tıpımız var ıckı sıgara yok ama bok gıbı tıp var sevılcek bı yanım yok anamdan babamdan ozur dılerım
Dost sarılsan yeter annene o sen hayattasın diye onun için en büyük zenginlik o.

Lütfen para herkeste olmayabilir sarıl seni seviyorum de yeter bence.