Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ankaragücü Futbol Hakkında

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,528
1,821
113
Kapatın gitsin. Suç oranları azalır Ankara'da

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,876
3,154
113
Ülkenin başkentinin en potansiyelli takımı ama bulunduğu yer maalesef kötü.

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,716
113
Ankaragücünü kendi içindeki mafyalar bitiriyor üç kuruş parayı görünce takıma çöküyorlar hemen.

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Taraftarı holigan veya faşist hiçbir takımı sevmiyorum. O yüzden Ankara'dan Gençlerbirliği'ne sempatimiz var.

ferobaba1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
440
274
63
Ankaragücünü kendi içindeki mafyalar bitiriyor üç kuruş parayı görünce takıma çöküyorlar hemen.
Döküntülerin bir çoğu kalıcı hasarlarla ayrıldı ama şuan maddi desteğe ihiyaci var Türkiye'nin en köklü ve başkentin en kapsamlı takımı tüm ilçelerin belediyeleri ve abb destek olsa topalar

ferobaba1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
440
274
63
Taraftarı holigan veya faşist hiçbir takımı sevmiyorum. O yüzden Ankara'dan Gençlerbirliği'ne sempatimiz var.
Aslında holiganlik değil ben de aldim ceza 6222 de aldım 3 yıl tribünden men edildim o olay şöyle oluyor dost mesela sen burdan istanbula maç izlemeye gidiyorsun ama rakip takım seni kiskirtiyo küfürlerle ve en son vurmak için geliyo mecbur kendini savunuyorsun nefsi müdafaa aslında

ferobaba1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
440
274
63
Insallah bolgesel amator'e kadar gidersiniz kardes takiminiz oglansporla
Burda tribunculuk yapmaya gerek yo kardas siz internetten atıp tutmayı seviyorsunuz gerçi ama klavye daha rahat yinede burdan atip tutmaya gerek yok muhabbet olsun diye açtım konuyu