- 440
- 274
- 63
Bu Ankaragücü nün halı ne olacak ne olur bu sezon
Çıkar şimdi Ankaragüclüler ortaya 😎😀herkes de ne olacak bu ankaragücünün hali diye düşünüyordu forumda![]()
Tek derdimiz bu olsun be reiss. 😉😉Bu Ankaragücü nün halı ne olacak ne olur bu sezon
Tek derdimiz bu harbiden kral ömrümüzü yediTek derdimiz bu olsun be reiss. 😉😉
Suç oranı zaten az Ankara'da kimse gidip kolay kolay şikayetci olmaz birbirinden kendi aralarinda hallederlerKapatın gitsin. Suç oranları azalır Ankara'da
Yiye yiye bitirdiler takımı yıllardır borç yatağından cikamadi Gökçek döneminden sonra dikiş tutmadıÜlkenin başkentinin en potansiyelli takımı ama bulunduğu yer maalesef kötü.
Bı gün misafir edeyim seni tribüne dışardan söylendiği ve göründüğü gibi olmadığını anlarsınAnkaralıyız ama Ankaragücünden nefret ederim
Döküntülerin bir çoğu kalıcı hasarlarla ayrıldı ama şuan maddi desteğe ihiyaci var Türkiye'nin en köklü ve başkentin en kapsamlı takımı tüm ilçelerin belediyeleri ve abb destek olsa topalarAnkaragücünü kendi içindeki mafyalar bitiriyor üç kuruş parayı görünce takıma çöküyorlar hemen.
Çok çakal var iyilerde var ama genelde hep kavga arayan tipler biliyorum çok tanıdığım vardı götüne sallama sokup gezen cahillerBı gün misafir edeyim seni tribüne dışardan söylendiği ve göründüğü gibi olmadığını anlarsın
Aslında holiganlik değil ben de aldim ceza 6222 de aldım 3 yıl tribünden men edildim o olay şöyle oluyor dost mesela sen burdan istanbula maç izlemeye gidiyorsun ama rakip takım seni kiskirtiyo küfürlerle ve en son vurmak için geliyo mecbur kendini savunuyorsun nefsi müdafaa aslındaTaraftarı holigan veya faşist hiçbir takımı sevmiyorum. O yüzden Ankara'dan Gençlerbirliği'ne sempatimiz var.
Sallama dönemi bitti dost 2020 de bitti o dönemÇok çakal var iyilerde var ama genelde hep kavga arayan tipler biliyorum çok tanıdığım vardı götüne sallama sokup gezen cahiller
Çakal her yerde var oturdugumu sokakta mahallede camide okulda bileÇok çakal var iyilerde var ama genelde hep kavga arayan tipler biliyorum çok tanıdığım vardı götüne sallama sokup gezen cahiller
Insallah bolgesel amator'e kadar gidersiniz kardes takiminiz oglansporlaBu Ankaragücü nün halı ne olacak ne olur bu sezon
Burda tribunculuk yapmaya gerek yo kardas siz internetten atıp tutmayı seviyorsunuz gerçi ama klavye daha rahat yinede burdan atip tutmaya gerek yok muhabbet olsun diye açtım konuyuInsallah bolgesel amator'e kadar gidersiniz kardes takiminiz oglansporla