http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ankara Konaklama

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,533
3,869
113
Dost madem ekonomik olarak seni yoruyor neden her ay 2-3 kere git gel yapıyorsun zaten yakıt masrafı yolda geçirdiğin süre vs bir ton masraf, eğer durumunu anlatmaktan çekiniyorsan bence düzgünce konuş, hem senin için de iyi olur ayda bir gidersin öteki türlü her halükarda zorda kalırsın

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Dostlar kız arkadaşım Hacettepe'yi kazandığı için ,2 senedir her ay Ankara'ya minimum 2-3 kez geliyorum ve masraflar konaklamadan dolayı zora sokuyor her gelişimde 700-800 otellere veriyorum en az . 3 gün kalsam 3-4 bine mâl oluyor en azından konaklama sorunumu çözmek istiyorum.
Ev fiyatları 300-800 bandında ama hijyenik değil bundan dolayı hiç tercih etmedim neredeyse .
Tanıdığınızın ya da kendi eviniz ise kiralayacak bir dost arıyorum. Tek önemli husus hijyenik olmasıdır.
Fiyatı özelden konuşabiliriz eğer evi olan varsa
kardeşim ne arıyorsun tam olarak, eşyalı kiralık ev mi? Yoksa günlük ev filan mı?

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,331
113
Dost madem ekonomik olarak seni yoruyor neden her ay 2-3 kere git gel yapıyorsun zaten yakıt masrafı yolda geçirdiğin süre vs bir ton masraf, eğer durumunu anlatmaktan çekiniyorsan bence düzgünce konuş, hem senin için de iyi olur ayda bir gidersin öteki türlü her halükarda zorda kalırsın
Ya normal şartlarda zorlamiyordu ayda bir 5-6 k bir bütçe ayırıyordum o da keza en azından 1-2 k ayırıyordu da pederden yana biraz kapılar kapandı kavgalıyız öyle 3-4 aydır kendim halledince o zora soktu da. O da diyor zorlaniyorsan sonra bilusuruz diyor ama 5 senedir beraberiz özleyince mantık laf anlatamıyor kalbe

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
ulusta 130 tlye kaldıydım bir gece üç ay önce ama önermem kutu gibi oda çok hijyenik değil sana yaramaz hem hijyenik hem ucuz zor ankara gibi yerde bol şans

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,331
113
Ankaralı biri vardı aga bana yaz demişti aylar önce kimdi ya o