http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ankara Hk.

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Abicim benim yasim o kadardi 😀😀
10 yil once baslamissin ben o zmanlar koyde trt3_4de onlari takip ediyordum her yaris arasi müzik wardi 😀😀 hatta 2004 gazisinde yawuzstar Kaneko sabırlı bitmişti
2003ten sonra koptum ben dostum ya ara ara oynuyorum öyle estikçe, tanımıyorum şuanki atları zaten anca orjinlerinin orjinlerini biliyorum yaşlandık bea

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
2003ten sonra koptum ben dostum ya ara ara oynuyorum öyle estikçe, tanımıyorum şuanki atları zaten anca orjinlerinin orjinlerini biliyorum yaşlandık bea
Sorma yaww yaş geldi geçti suan bende arada oynuyorum atlari bende tanımıyorum.. Karataş biraksa aw bende birakcam adam birakmiyor

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Sorma yaww yaş geldi geçti suan bende arada oynuyorum atlari bende tanımıyorum.. Karataş biraksa aw bende birakcam adam birakmiyor
selim bırakmıştı güya, arada bir o da biniyormuş. Karataş kaç yıl oldu bilmiyorum da 30 yılı geçmiştir herhalde 35 olmuştur en az

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,574
572
113
Iki günlüğüne Ankara'da arkadaş ziyaretim wardi..

Şimdi dönüş yapıyorum bu ne soğuk arkadas.. Rabbım bu soğukluğu deprem bölgesine yaşatmasın (amin)

Not olarakda eskiden warmiydi bilmiyorum ASTIye ihtiyaç sahipleri icin Asewi yapmislar belirli saatlerde yemek corba cay dağıtıyorlar.. bu zor zamanda Ankara baya bi depremzade kardesimize kucak acmis.. astide birkac yeme icme yerleride ücretsiz hizmet sunuyor kardeşlerimize..
Askerliği gata da yaptım Şırnak' da dağ başında yapsam daha iyidir kışın 3 tane mont giyiyordum kulaklarım soğuktan soyuluyordu pis bir havası var

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,574
572
113
Bu arada gata da askerlik yapan varmi yeri gelmişken sorim merak ettim :)

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Askerliği gata da yaptım Şırnak' da dağ başında yapsam daha iyidir kışın 3 tane mont giyiyordum kulaklarım soğuktan soyuluyordu pis bir havası var
Kardesim 87lisin galibaa 7ye kac bende 7liyim 😀😀 ve ben o dediğin sirnagin daginda yaptim askerliği 😀😀

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
tektir herhalde hangi ülkede bu kadar at binen varki, yoktur muhtemelen, helal olsun adama ama iyi jokey
Simdilerde pek yok piyasada abi benim basladigim yillar adam yillik 700 800 yaris kazaniyordu herkes 100 yapma peşindeydi cok klas isim aslında ama tabi oda yaşlandı bitti.. o değil de arsenale şampiyonluğu wercekler herhal..

Fthnzl41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
419
63
Hey gidi yenidogan simdi yikilmis tepenin en ustunden her sabah 300 400 merdiven inip okula giderdik