http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ankara Hk.

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
yaklaşık 30 milyon tl nakit param var taşınmazlar hariç, çocukluğuma gideceğimi bilsem hepsini verip bir o kadar da borçlanmaya razı olurum
Çoğu kişi gider dost ama ben gitmezdim o kadar param olsa bı ay kumar oynardım değiştik eski çocuk değiliz bozulduk aw

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Çoğu kişi gider dost ama ben gitmezdim o kadar param olsa bı ay kumar oynardım değiştik eski çocuk değiliz bozulduk aw
benim çocukluğum çok güzeldi kardeşim paha biçilemez, yaklaşık 20 arkadaşız o zamanlardan beri görüşen hepimiz aynı şeyi söylüyoruz, şanslıydık biz

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
o bahsettiğimiz ateri salonu açık hala, hatta eşimle birlikte gittik 20 sene önce geliyordum buraya dedim, bi bakalım açıkmı hala dedim açıkmış harbiden
Ben en son atari oynarken 99da ki düzce depremi oldu ondan sonra daha atari oynamadim..

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
sonra altılıya başladın işte
Sorma reis o günü de unutmam 2004 nisan ayi gibi basladim dediler 1 ay sonra gazi war ben sabirliyi takibe aldim suanda bile sewdigim tek attir o attan gerisi hikaye ingilizlerde.. mesafe 2400 belliydi gelmeyecegi fawori cikti ama gelmedi.. sonrasinda dubai felan gitti yaris koydu orda.. sonra Karataş hirs yapti aw 7 yilda 5 defa felan aldi

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Sorma reis o günü de unutmam 2004 nisan ayi gibi basladim dediler 1 ay sonra gazi war ben sabirliyi takibe aldim suanda bile sewdigim tek attir o attan gerisi hikaye ingilizlerde.. mesafe 2400 belliydi gelmeyecegi fawori cikti ama gelmedi.. sonrasinda dubai felan gitti yaris koydu orda.. sonra Karataş hirs yapti aw 7 yilda 5 defa felan aldi
sen çok geç başlamışsın yav ben 94 yılında filan ortaokuldayken okula bülten götürüyordum, o zamanlar güzeldi hergün yoktu keyifli oluyordu, arap atları a grubu b grubu diye ayrılıyordu filan, şimdi günde 6 yarış var, hepsinde 2 altılı var 12 altılı yapar, eskiden iki günde 1 taneydi boku çıktı

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
sen çok geç başlamışsın yav ben 94 yılında filan ortaokuldayken okula bülten götürüyordum, o zamanlar güzeldi hergün yoktu keyifli oluyordu, arap atları a grubu b grubu diye ayrılıyordu filan, şimdi günde 6 yarış var, hepsinde 2 altılı var 12 altılı yapar, eskiden iki günde 1 taneydi boku çıktı
Abicim benim yasim o kadardi 😀😀
10 yil once baslamissin ben o zmanlar koyde trt3_4de onlari takip ediyordum her yaris arasi müzik wardi 😀😀 hatta 2004 gazisinde yawuzstar Kaneko sabırlı bitmişti