- 2,748
- 1,214
- 113
Bunlar interaktifti olm, hani motorsiklete de biniyon yana eğilince dönmüyodu wkO ne aw biz o zamanlar o kadar gelismemistik Ciguli vardı mortal vardı füze ile süt çeken futbol oyunu vardi
Bunlar interaktifti olm, hani motorsiklete de biniyon yana eğilince dönmüyodu wkO ne aw biz o zamanlar o kadar gelismemistik Ciguli vardı mortal vardı füze ile süt çeken futbol oyunu vardi
Aştiye uçaklamı iniyodun la😂 helikopterHer seferinde ilk geldiğimde , Aşti ye indiğimde 10 saniye boyunca ,titreşimdeki 3310 gibi oluyorum. Gerçekten değişik bir soğuğu oluyor birde manga konserine gitmiştim birkaç ay önce öğle evden çıkarken üzerimde sweet vardı dedim bugün sıcak hiç esmiyor soğuk değildir vs, güneş varken bile donuyordum. Cidden Ankara ayazı başka olay.
Yok la bizim elimizde bı sap vardı üç dört tane düğme ordan oraya başardık 😠😂😂Bunlar interaktifti olm, hani motorsiklete de biniyon yana eğilince dönmüyodu wk
hahhahha sen yenisin broO ne aw biz o zamanlar o kadar gelismemistik Ciguli vardı mortal vardı füze ile şut çeken futbol oyunu vardi
aynen basket ben basketçiyim herkesin eline veriyordum aısfdhşajsdkhStttirithoop basketti dimi? 3 dakkada ne attıysan, ne attın? Ben aşşada haggar oynuyodum hep, yada mustapha, kowboy bazen
😆😆😆😆Ne denir kral başka 😆😆 Astiye düştüğümde desem ,paraşütle mi diyecektinAştiye uçaklamı iniyodun la😂 helikopter
E tabi sana göre yeniyimdir Ecevit döneminde askerlik yapmışsın awhahhahha sen yenisin bro
Olm ben kızlarla rakip olup kasmadığım halde yeniyodum, ya bazılarının elinin ayarını dikeceksin, hiçmi bi tane atamassınaynen basket ben basketçiyim herkesin eline veriyordum aısfdhşajsdkh
Aştı ye kalktığımda diyecen hala ogretemedik su çocuğa Türkçeyi😆😆😆😆Ne denir kral başka 😆😆 Astiye düştüğümde desem ,paraşütle mi diyecektin
Aştiye geldiğimde normal, aşti de yüksek yani çıktığımdada diyebilirdin😆😆😆😆Ne denir kral başka 😆😆 Astiye düştüğümde desem ,paraşütle mi diyecektin
Kaldırdık geliyoruz 💪💪💪💪💪Aştı ye kalktığımda diyecen hala ogretemedik su çocuğa Türkçeyi
Benim turkce bazen yedmiorAştiye geldiğimde normal, aşti de yüksek yani çıktığımdada diyebilirdin
Şimdi aştı düşünsün 😂😂Kaldırdık geliyoruz 💪💪💪💪💪
Hani ayşe tatile çıkmıştı ya, işte o kıbrısa gönderilen ilk askerlerden yüzerek gitmiş mk, kıbrısa inmiş oda😅E tabi sana göre yeniyimdir Ecevit döneminde askerlik yapmışsın aw
asker değildim benE tabi sana göre yeniyimdir Ecevit döneminde askerlik yapmışsın aw
Ee sonuçta görev yapıyordun nerden baksan askerlik yaşı vardirasker değildim ben![]()
yanlış yazdın galibaOlm ben kızlarla rakip olup kasmadığım halde yeniyodum, ya bazılarının elinin ayarını dikeceksin, hiçmi bi tane atamassın
vardı kardeşim tabiEe sonuçta görev yapıyordun nerden baksan askerlik yaşı vardir