http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ankara Hk.

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Iki günlüğüne Ankara'da arkadaş ziyaretim wardi..

Şimdi dönüş yapıyorum bu ne soğuk arkadas.. Rabbım bu soğukluğu deprem bölgesine yaşatmasın (amin)

Not olarakda eskiden warmiydi bilmiyorum ASTIye ihtiyaç sahipleri icin Asewi yapmislar belirli saatlerde yemek corba cay dağıtıyorlar.. bu zor zamanda Ankara baya bi depremzade kardesimize kucak acmis.. astide birkac yeme icme yerleride ücretsiz hizmet sunuyor kardeşlerimize..

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Eskiden yoktu reis gelenler için kuruldu. Ankaranın ayazı meşhurdur , kuru soğuk , erzurumdan buraya gelip soğuktan dert yanan dostlarımız var :)
Acemi birligi burda yaptim 1 dewre olarak oradan bilerek hazırlıklı gittik ama yok faydasi..

ankaradan67

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
38
18
Iki günlüğüne Ankara'da arkadaş ziyaretim wardi..

Şimdi dönüş yapıyorum bu ne soğuk arkadas.. Rabbım bu soğukluğu deprem bölgesine yaşatmasın (amin)

Not olarakda eskiden warmiydi bilmiyorum ASTIye ihtiyaç sahipleri icin Asewi yapmislar belirli saatlerde yemek corba cay dağıtıyorlar.. bu zor zamanda Ankara baya bi depremzade kardesimize kucak acmis.. astide birkac yeme icme yerleride ücretsiz hizmet sunuyor kardeşlerimize..
Ben görmedim aştide hiç aşevi. Normalde çoğu yerde var aştidee yoktu depremzedeler için açmışlardır.

Soğuğa gelince bu normal bide bunun x3 ü varki akıllara zarar parmaklarını 4 saat kullanamama ve yüzünü 2 saat hissedememe garantili 😁

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Ben görmedim aştide hiç aşevi. Normalde çoğu yerde var aştidee yoktu depremzedeler için açmışlardır.

Soğuğa gelince bu normal bide bunun x3 ü varki akıllara zarar parmaklarını 4 saat kullanamama ve yüzünü 2 saat hissedememe garantili 😁
War war kardeşim hatta dağıtım esnasinda anons geçiliyor daha önce gelip gidiyordum yoktu.. gördüğüm kadariyla depremzede insanlarimiz için yapılmış..

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Acemi birligi burda yaptim 1 dewre olarak oradan bilerek hazırlıklı gittik ama yok faydasi..
Ben askerliği harita genel müdürlüğünde yaptım nöbet kulübelerinde bile ısıtıcı vardı devlet memuru gibiydim maaşta verselerdi gelmezdim ordan hiç halısaha falan herşey vardı içerde turnuvalar falan oluyordu memurlar arasında bizde oynuyorduk tabi açıktı devamlı PlayStation yeri vardı içerde 1 lirayla çalışıyordu ne oynuyorduk varya hayatımda belki en şanslı yılım oydu Manisa daki acemi birliği hariç tabi orda Vietnam savaşında tek başına mücadele veren er gibiydim bittiğinde sürünerek çıktım kapıdan direk hastanede atom yaptırdım serum zar zor toparladım ölüyordum mq nerdeyse

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,748
1,214
113
Aşti aş evi ne alaka harbi😅

ankara öle 2 günlük ziyaretle çözüceğin bir şehir değildir, Tunalıda sürtmessen bahçelide gezmeyip turangüneşe orana tırmanmassan ne bilcen

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,748
1,214
113
Ben askerliği harita genel müdürlüğünde yaptım nöbet kulübelerinde bile ısıtıcı vardı devlet memuru gibiydim maaşta verselerdi gelmezdim ordan hiç halısaha falan herşey vardı içerde turnuvalar falan oluyordu memurlar arasında bizde oynuyorduk tabi açıktı devamlı PlayStation yeri vardı içerde 1 lirayla çalışıyordu ne oynuyorduk varya hayatımda belki en şanslı yılım oydu Manisa daki acemi birliği hariç tabi orda Vietnam savaşında tek başına mücadele veren er gibiydim bittiğinde sürünerek çıktım kapıdan direk hastanede atom yaptırdım serum zar zor toparladım ölüyordum mq nerdeyse
Pileyziteyşın filan bilmezdik biz, fantazyland vardı sakaryada, adına bakıpta sexshop filan sanmayınız, bildiğin ateriydi😅

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Pileyziteyşın filan bilmezdik biz, fantazyland vardı sakaryada, adına bakıpta sexshop filan sanmayınız, bildiğin ateriydi😅
Muhtarın yeri vardı bizde sahte jetonlar getirip oynardık muhtar görse maymun ederdi

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
ben cumhurbaşkanlığında görev yaptım 2003 2004 ahmet necdet zamanında. Öyle pis bir kar vardı ki burada yaşanmaz diyordum, 2.5 yıldır ankarada yaşıyorum mecburen. bu soğuk o soğuğun yanında ekvator aw

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,748
1,214
113
Muhtarın yeri vardı bizde sahte jetonlar getirip oynardık muhtar görse maymun ederdi
Yo yo bro bu dediğim yer , yeni nesil ateriydi 3 katlı, en alt kat çinçin tunalı bebeleri filan, jetonlarıda toplu alıyoduk mecbur, işte 30 tane 20 lira misal

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,748
1,214
113
ben cumhurbaşkanlığında görev yaptım 2003 2004 ahmet necdet zamanında. Öyle pis bir kar vardı ki burada yaşanmaz diyordum, 2.5 yıldır ankarada yaşıyorum mecburen. bu soğuk o soğuğun yanında ekvator aw
Heaa o kapıda heykel gibi duran asker sendin demekki😎😅 iğne mi vuruyolarmış size aga? Sertleştici içiyolar bence onlar😂

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,331
113
Her seferinde ilk geldiğimde , Aşti ye indiğimde 10 saniye boyunca ,titreşimdeki 3310 gibi oluyorum. Gerçekten değişik bir soğuğu oluyor birde manga konserine gitmiştim birkaç ay önce öğle evden çıkarken üzerimde sweet vardı dedim bugün sıcak hiç esmiyor soğuk değildir vs, güneş varken bile donuyordum. Cidden Ankara ayazı başka olay.