- 11,607
- 9,721
- 113
Turkiyenin teki7 geldi
Turkiyenin teki7 geldi
Hay boşuna 7 getirdikTurkiyenin teki
Vicdansız Türkiye'nin teki tolumar di da ne oldu gelmedi işte laalallalala . Onu niye tek atmadım bunu attım demekki az anliyozTurkiyenin teki
Kaçta olm yarış anlam veremiyom ben bu yarış mıTurkiyenin teki
Yok canim sen ne anlarsin attan ben varken hahahaahVicdansız Türkiye'nin teki tolumar di da ne oldu gelmedi işte laalallalala . Onu niye tek atmadım bunu attım demekki az anliyoz
La kupona bak son 2ayak kaldi isteKaçta olm yarış anlam veremiyom ben bu yarış mı
@Calypso13 bu kupon di miDeğerlendirmek isteyen buyursun illa kafa burun yatacak bir yer buluruz
Son ayak ful ya bura kaldı işte gelirse tamam . 5 gelirse son ayak lamba bile gelse 10 kağıt okur bu aradaLa kupona bak son 2ayak kaldi iste
Valla sen bana atsan yeter hahshz ozeldem attiklarini paylassam herkes beygirci olur cikarMisli olabilecekleri yada guvendiklerimi atiyorum foruma kuponun tutmamasi kötü oldugun anlamına gelmez zira her paylaştığım çok küçük meblali kuponlar ve 5 te kaliyorlar . Ekleme yapanlara yada tek arayanlar baksa ekmek yerler . Benim ne kazandığını az çok. Clypso iyi biliyor ona atıyorum ) benim 3 günde bir kuponum tutsa fazlası ile yetiyor zaten
@Calypso13 bu kupon di mi
Yok la 3.sayfada@Calypso13 bu kupon di mi
Sonunda awYok la 3.sayfada
Bu ayak 5i Getirt kanka buyu muyu yao bir seyler.Sonunda aw
İnşallahBu ayak 5i Getirt kanka buyu muyu yao bir seyler.
Bu ayak 5 son ayak eşek olunca ne oluyo beni motive et birazBu ayak 5i Getirt kanka buyu muyu yao bir seyler.
@egehandroSon ayak ful ya bura kaldı işte gelirse tamam . 5 gelirse son ayak lamba bile gelse 10 kağıt okur bu arada
Bura 5 son ayak esek gelirse fenaik seuoer olabilirBu ayak 5 son ayak eşek olunca ne oluyo beni motive et biraz
100K çıkar bura 5 son ayak eşek olursaBura 5 son ayak esek gelirse fenaik seuoer olabilir