- 5,156
- 3,068
- 113
Son tekte paket ettiler atın adını duymadım
Sağlık olsunSon tekte paket ettiler atın adını duymadım
Ankara aticam zaten attığım ikiliden 4.600 aldım üstüne bu geldiBaşka varsa değerlendirelim başkan sen üstasin zaten
Tebrikler reis @Calypso13 nerdesinnnAnkara aticam zaten attığım ikiliden 4.600 aldım üstüne bu geldi
Dün NBA maçını getiremedi o cezalı tekten gitmiş yine macTebrikler reis @Calypso13 nerdesinnn
Bu iyi verir bende açıklanmamış halaAnkara aticam zaten attığım ikiliden 4.600 aldım üstüne bu geldi
Aynen 4 sayıdan gitti boston sıvadıDün NBA maçını getiremedi o cezalı tekten gitmiş yine mac
Truffintain 5. Koşuda 3 yada 6 gelse morelim duzelirde bakalım yine kim sasirtacakAynen 4 sayıdan gitti boston sıvadı
Takip edelim bakalımTruffintain 5. Koşuda 3 yada 6 gelse morelim duzelirde bakalım yine kim sasirtacak
6 tam eşek gibiTruffintain 5. Koşuda 3 yada 6 gelse morelim duzelirde bakalım yine kim sasirtacak
En iyi derece onda 5.at çıkıyor ama ben de favori Bakalim6 tam eşek gibi
Başlamasını bekliyom 3-6 getiririz İnsEn iyi derece onda 5.at çıkıyor ama ben de favori Bakalim
BaşlıyoxEn iyi derece onda 5.at çıkıyor ama ben de favori Bakalim
Ulan 3 geliyordu son 10m 2 geçti burun farkıylaAnkara ilk altiliya çok yazık oldu essek geldi ya