Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Analiz # Leipzig - Atletico Madrid

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Evet ikinci yari finalist bugün belli olacak benim kupa finalisti adayım Atletico Madrid hep söylemişimdir finaldeki rak8bi kim onu görücez diye ama önce bu engeli aşması lazım birbirine benziyen iki sistem takimi bu maç oranlar dahilinde 3,5 4,5 hatta 5,5 üst gölü zorlayacak bir maç kesinlikle kacirmayin ilk yarıdan 3 veya 4 gol var bu maçta ilk yari ikinci yarıya göre daha fazla gol olacak değerlendirmenizi şiddetle oneririm

xerdemx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,068
465
83
İlk yarı analizlerin hep tutuyor dost atsak mı bi 50 lira iy 2.5üste

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
İlk yarı analizlerin hep tutuyor dost atsak mı bi 50 lira iy 2.5üste
Valla ben analiz yaptım bunu çıkardım tabi kesin diye bise yok sadece günün en güvendiğim bahsi ben yüksek oranları bulup alçak oranlarda yatan biriyim kombine olunca kaçırıyorum hep tekten

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
İki iyi taktisyen hocanın maçı birbirlerini kitlemek için her şeyi yapacaklar bu maçın çok hızlı başlayacağını düşünmüyorum ilk gol erken gelirse ancak açılır o da Leipzig atarsa olur

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Bir de tezimi şöyle güçlendirin bu tıp takımlar skoru korumayı beceren takımlardır sistem takımlarının özelliğidir atarlar skorun üstüne yatarlar özellikle Leipzig Atletico Madrid e göre daha kırılgan pandemi dönüşü evinde ne macla r kaybetti puan verdi yiyince toparlayamiyor ve skor üretemiyorler Atletico Madrid Avrupa tecrübesi daha iyi ve daha komple bir takım ilk yari gelecek bir gol bütün sistematiği değiştirecek ikinci yari öteki takım skoru korumaya gider ama ilk yarıdan bolca denerler ilk yari 7-10 arası isabetli süt bekliyorum bunun 3 u 4 u gol olabilir skoru Atletico bulursa ilk Leipzig 2 yi 3 u yemeye çok müsait ve bence bu maç Atletico Madrid kazanır ve 3,5 4,5 bombada da 5,5 üst olur yani w2 ve 4,5 üst olur tarafindayim

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
İki iyi taktisyen hocanın maçı birbirlerini kitlemek için her şeyi yapacaklar bu maçın çok hızlı başlayacağını düşünmüyorum ilk gol erken gelirse ancak açılır o da Leipzig atarsa olur
Ben de tam tersini düşünüyorum bu tıp takımlar ilk yari deneyip ikinci yari skorun üstüne yatan takımlardır ve kontrası etkili iki takım bu takımlar üzerine takım geldikçe gol atan takımlar çünkü ilk gölü Atletico atacağı tarafındayım bu da Leipzig ı dağıtacaktır ilk yarıdan Atletico 2 yi 3 u bulabilir