- 5,658
- 3,409
- 113
söke söke anlamında kardeşim o sen çok yanlış anlamışssınyukarda 2 kişi s.ke s.ke yazınca bende açık halde yazayım shellac kızmaz dedim hocam kbakma bidaha olmaz
söke söke anlamında kardeşim o sen çok yanlış anlamışssınyukarda 2 kişi s.ke s.ke yazınca bende açık halde yazayım shellac kızmaz dedim hocam kbakma bidaha olmaz
uzatmazsan sevinirim dostum Argo kullanılmayacak konu içlerinde.yukarda 2 kişi s.ke s.ke yazınca bende açık halde yazayım shellac kızmaz dedim hocam kbakma bidaha olmaz
Dayı kendine iyi bak seviliyorsunmuhabbet bi yana arkadaşlar, bi süre burada olamayacağım belkide hiç olamayacağım durum biraz sıkıntılı güzel kardeşler arkadaşlar tanıdım kalbinizi kırdıysam affola kendinize çok iyi bakın![]()
Karakola gitme abi once ara karakolu. Allah muhafaza paketlerler bi anda. Once olayi bi ogren 😁sabaha çok var merak sıkıntı olur ben bi gideyim karakola bişey öğrenirim belki saat erken daha
Hayirdir kardesim bidaha aramizda olamama durumu doguran sebep nedir ozel degilse.senin gibi adamlara ihtiyacimiz var bemuhabbet bi yana arkadaşlar, bi süre burada olamayacağım belkide hiç olamayacağım durum biraz sıkıntılı güzel kardeşler arkadaşlar tanıdım kalbinizi kırdıysam affola kendinize çok iyi bakın![]()
gecmis olsun hocammuhabbet bi yana arkadaşlar, bi süre burada olamayacağım belkide hiç olamayacağım durum biraz sıkıntılı güzel kardeşler arkadaşlar tanıdım kalbinizi kırdıysam affola kendinize çok iyi bakın![]()
çok tatlı floodluyorsun ama hızlı olma yawgeçmiş olsun