Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Anadolu Efes

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,370
25,781
113
Fenerde biberovicle birisi sezonu kapatti kimdi la o bunlar onemli oyuncular

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Fb ilk maçta ilk yarıdan göz kirpar kupaya

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Fikri yok zikri var tayfa geldi hoşgeldiniz beyler

kinguz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
138
43
Beşiktaş gurur duyulacak bir mücadele sergiliyor ama bir yerde kalite devreye giriyor ki Fenerbahçe dış savunmada Efes gibi delinmiyor. İki maç Fenerin sahasında eğer Beşiktaşın şansı olacaksa birini çalmalı bence çok zor olduğu için 4-1 Fener alır

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Sadece iyi bi uzun iyi bir sutor daha ve oyun kurucu laxim ottrurler seneye bi 5 milyon avrocuk harcasin yeter baskan
Dostum Efes kadrosu tamamen degısmesı lazım nedenmi larkin eline kalmışlar savunma sıfır wora derıc wilis savunmaları zayıf Luca banchi gıtmesi gerekir ayrıca Efes 5 numaraları degısmesı lazım oturu ve ercanın

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,370
25,781
113
Dostum Efes kadrosu tamamen degısmesı lazım nedenmi larkin eline kalmışlar savunma sıfır wora derıc wilis savunmaları zayıf Luca banchi gıtmesi gerekir ayrıca Efes 5 numaraları degısmesı lazım oturu ve ercanın
Besiktas icin defim ben , ayrica efesin baya bi degidiklik yapmasi lazim zaten

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Dostum Fenerbahçe micic aldı kim durduracak feneri seneye eurolig kupası yine turkıyeye gelebilir tarık ve hayes NBA gideceğini düşünürsek iyi bir sütor ıyı bir 3 numara hayes yerine ve birde 5 iyi bir 4 numara gelirse fener NBA takımlarına bile kafa tutar hoca khem birch allah için gönder 2 beş numara alırsan tamamdır

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,329
2,747
113
Efesli oyuncuların bu sene tribinden gına geldi zaten sanırsın hepsini NBA istedi de gitmediler öyle bi ego var antrenör beğenemedi adamlar oynasa çok rahat alındı istemedi oturu dediğin adamı sezon başında tutabilen yoktu şimdi serbet atmıyo adam Efes'te sıkıntı büyük herkes lebron sanırsın

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Fenerbahçe son 2 dakika kala 5 sayı geriden maçı almasa Telekoma elenmişti Sertaç&Tarık da sakatlandı seriyi Beşiktaş kazanırsa şaşırmam

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Aynen fenerli olarak diyorum biz az kalsin bitik telekoma eleniyoduk. Eurolig kupasi bizimkileri rehavete itmis bjk kazanmasa bile zorlar kolay olmaz. Melih metecan falan oynuyo ligde her sey olabilir

klasniki17

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
92
61
18
Bence euroleague rehavetiyle fener bu seriyi bjkye bırakabilir. Takım yürekten oynuyor koç faktörüyle hakkaten 4 periyot mücadeleyi bırakmıyorlar