- 10,749
- 4,681
- 113
İlk maç hakem ve larkin olmasa 5 maç oynanmazdıefes les gibi oynadı topu potaya atacak adamı bile yoktu.larkin dallaması bile sut kullanmaktan çekiniyordu
İlk maç hakem ve larkin olmasa 5 maç oynanmazdıefes les gibi oynadı topu potaya atacak adamı bile yoktu.larkin dallaması bile sut kullanmaktan çekiniyordu
bjk nin gücü yetmez fenereFenerde biberovicle birisi sezonu kapatti kimdi la o bunlar onemli oyuncular
Dayım içiyonmu yoksa kafa güzel olmuş seninBesiktasin bu yil nasil oynadigini bilmiyorki adam ezbere konusmus gunlerfir yazip ciziorux feneri bile eler bu takim
yaptıgın oran mac adetıne gore degısır ıstıyosan kupon verebılırım yarın ıcınİddaa kazanmanın formülü varmı ben hep kaybediyorum sence nasıl kazanabilirim
Beyaz Şarap kafası buDayım içiyonmu yoksa kafa güzel olmuş senin
Baba bortacino 5 litrelikBeyaz Şarap kafası bu
Nerde görsem tanırım
eler ama geriden elerBesiktasin bu yil nasil oynadigini bilmiyorki adam ezbere konusmus gunlerfir yazip ciziorux feneri bile eler bu takim
Dostum Efes kadrosu tamamen degısmesı lazım nedenmi larkin eline kalmışlar savunma sıfır wora derıc wilis savunmaları zayıf Luca banchi gıtmesi gerekir ayrıca Efes 5 numaraları degısmesı lazım oturu ve ercanınSadece iyi bi uzun iyi bir sutor daha ve oyun kurucu laxim ottrurler seneye bi 5 milyon avrocuk harcasin yeter baskan
Besiktas icin defim ben , ayrica efesin baya bi degidiklik yapmasi lazim zatenDostum Efes kadrosu tamamen degısmesı lazım nedenmi larkin eline kalmışlar savunma sıfır wora derıc wilis savunmaları zayıf Luca banchi gıtmesi gerekir ayrıca Efes 5 numaraları degısmesı lazım oturu ve ercanın