- 5,847
- 4,977
- 113
Yaw bu efes adami kanser eder yeminle..
Yuh aw ne hakemi her zmaanki gibi kendi sacma sapan mac sonu oynayamama aliskanligindan vercekti maci..Valla hakemler sayesinde aldı maçı
Üçüncü per hakemler Efes'te çalıştı valla larkine en az üç defa haksız yere üç atış verdi maçı baştan sona izledim Efes çöp micic var sadece geriye kalanlar Türkiye ligi basketcisiYuh aw ne hakemi her zmaanki gibi kendi sacma sapan mac sonu oynayamama aliskanligindan vercekti maci..
Ayni kadro ile 2 kere eurolig sampiyonu oldu haci.. sadece sertac gitti clay geldi.. efes her zmaan yaptığını yapiyor almak istedigi her maci alıyor..Üçüncü per hakemler Efes'te çalıştı valla larkine en az üç defa haksız yere üç atış verdi maçı baştan sona izledim Efes çöp micic var sadece geriye kalanlar Türkiye ligi basketcisi
Ne alaka aynı kadro bir oyuncu hersene aynı performansi mi sergileyecek larkin eskisi gibi singleton eskisi gibi dunston eskisi gibimiAyni kadro ile 2 kere eurolig sampiyonu oldu haci.. sadece sertac gitti clay geldi.. efes her zmaan yaptığını yapiyor almak istedigi her maci alıyor..
Micic ve larkin zaten sakatti 3..4 mactir yoktular
Ewet hepsi eskisi gibi 😀😀 bu seneden sonra birsey bekleme haci. Larkinde eksiklik qar oda hep sakatliktan adam surekli salatlaniyor gerisi full dewam.. sadece loge aldanma alttan gleen turk oyuncu suan yok.. not olarakta sana daha babuo oynamadi efeste en sewdigim basketci odurNe alaka aynı kadro bir oyuncu hersene aynı performansi mi sergileyecek larkin eskisi gibi singleton eskisi gibi dunston eskisi gibimi
Efes bu oyunla asla şampiyon olamazEwet hepsi eskisi gibi 😀😀 bu seneden sonra birsey bekleme haci. Larkinde eksiklik qar oda hep sakatliktan adam surekli salatlaniyor gerisi full dewam.. sadece loge aldanma alttan gleen turk oyuncu suan yok.. not olarakta sana daha babuo oynamadi efeste en sewdigim basketci odur
İzleyelim gorelim. Geçen senede golden sampiyonnol olamazdi ama geldi oldu 😉Efes bu oyunla asla şampiyon olamaz
Hatirlatacam sanaİzleyelim gorelim. Geçen senede golden sampiyonnol olamazdi ama geldi oldu 😉
Ben sampiyon olur demedim. Birakta baskasi olsun yillar yillar oncesi real 3 sene ust uste olmuş ondan sonra yok bu nasari dostum olmazsa cok görme.. turkiye kupaso değil bu aw 😀😀Hatirlatacam sana
Efes'in olmasını çok isterim efesi tutarım ama böyle sürekli aynı kadroyla oynamasına gıcık oluyorumBen sampiyon olur demedim. Birakta baskasi olsun yillar yillar oncesi real 3 sene ust uste olmuş ondan sonra yok bu nasari dostum olmazsa cok görme.. turkiye kupaso değil bu aw 😀😀
Ss alındıEfes bu sene playofa 8 inci sıradan girip 1 inciyi eleyip kupayı da almazsa ben bşy bilmiyorum. yazdım dursun burda dediydi dersiniz