Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Anadolu Efes

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Yaw bu efes adami kanser eder yeminle..

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Valla hakemler sayesinde aldı maçı

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Yuh aw ne hakemi her zmaanki gibi kendi sacma sapan mac sonu oynayamama aliskanligindan vercekti maci..
Üçüncü per hakemler Efes'te çalıştı valla larkine en az üç defa haksız yere üç atış verdi maçı baştan sona izledim Efes çöp micic var sadece geriye kalanlar Türkiye ligi basketcisi

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Üçüncü per hakemler Efes'te çalıştı valla larkine en az üç defa haksız yere üç atış verdi maçı baştan sona izledim Efes çöp micic var sadece geriye kalanlar Türkiye ligi basketcisi
Ayni kadro ile 2 kere eurolig sampiyonu oldu haci.. sadece sertac gitti clay geldi.. efes her zmaan yaptığını yapiyor almak istedigi her maci alıyor..

Micic ve larkin zaten sakatti 3..4 mactir yoktular

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Ayni kadro ile 2 kere eurolig sampiyonu oldu haci.. sadece sertac gitti clay geldi.. efes her zmaan yaptığını yapiyor almak istedigi her maci alıyor..

Micic ve larkin zaten sakatti 3..4 mactir yoktular
Ne alaka aynı kadro bir oyuncu hersene aynı performansi mi sergileyecek larkin eskisi gibi singleton eskisi gibi dunston eskisi gibimi

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Ne alaka aynı kadro bir oyuncu hersene aynı performansi mi sergileyecek larkin eskisi gibi singleton eskisi gibi dunston eskisi gibimi
Ewet hepsi eskisi gibi 😀😀 bu seneden sonra birsey bekleme haci. Larkinde eksiklik qar oda hep sakatliktan adam surekli salatlaniyor gerisi full dewam.. sadece loge aldanma alttan gleen turk oyuncu suan yok.. not olarakta sana daha babuo oynamadi efeste en sewdigim basketci odur

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Ewet hepsi eskisi gibi 😀😀 bu seneden sonra birsey bekleme haci. Larkinde eksiklik qar oda hep sakatliktan adam surekli salatlaniyor gerisi full dewam.. sadece loge aldanma alttan gleen turk oyuncu suan yok.. not olarakta sana daha babuo oynamadi efeste en sewdigim basketci odur
Efes bu oyunla asla şampiyon olamaz

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Ben sampiyon olur demedim. Birakta baskasi olsun yillar yillar oncesi real 3 sene ust uste olmuş ondan sonra yok bu nasari dostum olmazsa cok görme.. turkiye kupaso değil bu aw 😀😀
Efes'in olmasını çok isterim efesi tutarım ama böyle sürekli aynı kadroyla oynamasına gıcık oluyorum

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Türkiye basketbolu böyle hep hiç yenilik yok adamlar sürekli oyuncu çıkarıyor Beşiktaş bile genç oynatma konusunda efesten fenerden daha iyi

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,568
16,292
113
Efes bu sene playofa 8 inci sıradan girip 1 inciyi eleyip kupayı da almazsa ben bşy bilmiyorum. yazdım dursun burda dediydi dersiniz

ermkstn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
755
204
43
Maci izlemedim ama muhtemelen bir oyuncudan insan üstü performans gelmistir