- 731
- 512
- 93
Onu arkadaşına sor. Onun bankası isteyebilir bazı bilgiler.Sadece dolar ibanimi versem yeterli mi swift kodu falan almama gerek var mı bu yerden
Onu arkadaşına sor. Onun bankası isteyebilir bazı bilgiler.Sadece dolar ibanimi versem yeterli mi swift kodu falan almama gerek var mı bu yerden
Onu biliyorum daha önce de kullandım ama şuan kullanamıyorum bazi sebeplerden dolayıWestern Union kimde yok? Global bir para gönderme sistemi. Tanzanyanı'nın ilçesinde bile var.
Senin adına gönderiyor isim soyisim ülke tel no sonra herhangi bir yerden çekebilirsinOnu biliyorum daha önce de kullandım ama şuan kullanamıyorum bazi sebeplerden dolayı
Anladım. Yakın çevrende ailen, arkadaşın vs onun ismine göndert WU ile o zaman. WU de kara lisedeyken.Onu biliyorum daha önce de kullandım ama şuan kullanamıyorum bazi sebeplerden dolayı
Eyvallah dostAnladım. Yakın çevrende ailen, arkadaşın vs onun ismine göndert WU ile o zaman. WU de kara lisedeyken.
PaycellMerhaba arkadaşlar
Amerika dan arkadaşım para göndermek istese bunu en hızlı ve kolay nasıl yapabilir
Kripto yöntemi a
Hariç o yok
Karşı taraf yabancıPaycell
Ya artık sistem kolay adamlar Türk parası olarak gönderiyor yeterki göndermek istesinMerhaba arkadaşlar
Amerika dan arkadaşım para göndermek istese bunu en hızlı ve kolay nasıl yapabilir
Kripto yöntemi a
Hariç o yok
Aynen öyleYa artık sistem kolay adamlar Türk parası olarak gönderiyor yeterki göndermek istesin