- 2,425
- 1,697
- 113
Halbuki 400 gramı 4 orana bassan,😄
Keşke yatırım tavsiyesi versen de şöyle güzel bi temizinden barsak..Git kirada otur. Paranı da altında tutmaya devam et. Son 14 ayda değerini 2'ye katladı. Gayrimenkul piyasası o kadar yükselmedi. Şu an altın, banka mevduat faizinin bile 2 katını kazandırıyor
Ben olsam altın yumurtlayan tavuğu keseceğime ev almam gider kirada otururdum. Hatta imkanım el verdiğince altın miktarımı da arttırmaya çalışırdım. Altınlarını satıp ev alırsan 1-2 yıl sonra başını duvarlara vurursun. Altın yumurtlayan tavuk kesilir mi
Millet evini arabasını satıp altın alıyor. Gerekirse kirada otururum. Otobüse, metroya binerim diyor. Sense altınlarını bozup ev almaya çalışıyorsun
Nerden almayı düşünüyorsun şehir semt?Düğünden sonra elimde olan 400 küsür gram altın var kiradan kurtulmak amaçlı ev alınmalı mı sizce? Üzerine borçlanıcam tabi en az 1.5 2 milyon kadar.
5800 gramiLan ne evi 6300 olmus gram altin dunya savasi cikacak 10bin 15bin olur bu sene
Hacı şaka mısın ya dünyada ev araba ihtiyaç yarın bigün elden ayaktan düşecen iyi kötü bi evin araban olmalı altın yatırımdırBence yanlış bakış açısı. Ev parasına iş kurup zengin olanda var... 1 ev sahibi olucağına 4-5 sahibi oluyor, tabi batanda varBiraz şahsın kendisine bağlı işler...
her neyse 400gr iyi para, altın yükselir iyi hoş güzelde
elma da yükseliyor, ev fiyatları da yükseliyor...
kredi çekiceksen faizler inicek mi ne kadar inicek gibi etkenler önemli..
bu faizle laptop bile alınmaz m. yerinde.
Ekli dosyayı görüntüle 859204
Neyseki yüce reisin 2023 seçiminden evvel dediği gibi bu can bu beden de oldukça faiz artmıcak asdasdasdsadasd
2 milyona nasill bi is kuracakki dostumİs kur... Kurduğum iş hem Kirani öder hem evini alir
Oksa kesinlikle al yatirim olarak gorme barinma olarak gorDüğünden sonra elimde olan 400 küsür gram altın var kiradan kurtulmak amaçlı ev alınmalı mı sizce? Üzerine borçlanıcam tabi en az 1.5 2 milyon kadar.
Ağa şehir semt en kıytırık şehirde bile ev 2-2.5 milyondan aşağı değildirNerden almayı düşünüyorsun şehir semt?
Parayla alakası yok değer kazanma potansiyeli ile alakalı parası olan İstanbul'dan kentsel dönüşüme giren yerlerden alır evini en fazla iki seneye yeniden yapıldığı zaman 5-6 katı yapar parayı şuan parası olan çok kişi yapıyor bunu avcılar Zeytinburnu bir kaç bölgede dahaAğa şehir semt en kıytırık şehirde bile ev 2-2.5 milyondan aşağı değildir
Anladigi ise göre değişir benim bir arkadas basit bi su depolu kamyon aldı iş yerlerine kuyu suyu çekiyor evinide aldı işlerinde çok güzel 2 milyona iki kamyon alır şoförlü çalıştırsa bile kazanır bı çok iş var yapicam diyene2 milyona nasill bi is kuracakki dostum
Hacı baba bu faizde borçlanıp ev alınır mıHacı şaka mısın ya dünyada ev araba ihtiyaç yarın bigün elden ayaktan düşecen iyi kötü bi evin araban olmalı altın yatırımdır
Ha kredi çekerse olmas tabiHacı baba bu faizde borçlanıp ev alınır mınakitle bile alınmaz... 80ler ev hanımı psikilojisi yoksa almaz yani
Ekli dosyayı görüntüle 859273
Daire parasına bu faizle 135 bin faiz geliri var. 30 kira versen 105 temiz... Faiz düşük olsa alınır. Her neyse bu başka hadise
Arkadaşıb durum farklı. 2 milyon civarı var.
adam üstüne kredi çekip ev alma niyetinde...
2 milyon kredi çekse 6 milyon ödücek... Asıl ozaman işsiz kalırsa ayvayı yer. Eldeki altınları da gömücek üstüne 6 milyon borç yapıcak... 4 ay işsiz kalsa hepsine çökerler...
Bu faizle borçlanmak bence manyaklıktır. İstersen ev değil Uzay gemisi al asdasdasdasd olmaz o iş..
Ev almasın demiyoruz zaten bu faizle alınmaz diyoruzçadır da kalmıyor herhalde an itibariyle...
Bosuna borca girme kardeşim 1.50 orandan 2 maç sağlam baş sabaha 4.5 milyon al git evini al 😀😀Düğünden sonra elimde olan 400 küsür gram altın var kiradan kurtulmak amaçlı ev alınmalı mı sizce? Üzerine borçlanıcam tabi en az 1.5 2 milyon kadar.
Milyonu kim öderBosuna borca girme kardeşim 1.50 orandan 2 maç sağlam baş sabaha 4.5 milyon al git evini al 😀😀
Hey gidi Kuzeykent öğrenciliği heyy beeeHe tam doğru altini çok değerli bekliyorum yha ondan öyle kafam gitti 2m ev alırsın yaw kastamonuda ben alıyorum o para bi ev yaw