http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Altın Satıp Ev Almak

Pepe61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
230
63
Düğünden sonra elimde olan 400 küsür gram altın var kiradan kurtulmak amaçlı ev alınmalı mı sizce? Üzerine borçlanıcam tabi en az 1.5 2 milyon kadar.
Kimseyi dinleme ev alabiliyorsan al kira insana yük varsa imkanın ev al 2 göz oda olsun ama senin olsun

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,005
1,313
113
Düğünden sonra elimde olan 400 küsür gram altın var kiradan kurtulmak amaçlı ev alınmalı mı sizce? Üzerine borçlanıcam tabi en az 1.5 2 milyon kadar.
yatırım amaçlı alacaksan al derim yoksa altın bozdurmak bu dönemde gereksiz yükselişte ve kar edersin beklersen altında

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,587
580
113
Kardesım 3 hatsa once arkadasım tekırdagdakı evını sattı 1 500 milyona ful altına yatırdı su an parası 1 900 milyon 3 haftada 400 k karda hesabını sen yap

monbujo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11
10
3
Valla ev sahibi dırdırından ve her sene artacak kiradan kurtulmak istiyorum en acilinden ev alacağım gibi duruyor. kredi çeksem en azından sabit tutar öderim

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,357
2,564
113
Valla ev sahibi dırdırından ve her sene artacak kiradan kurtulmak istiyorum en acilinden ev alacağım gibi duruyor. kredi çeksem en azından sabit tutar öderim
Aynen öyle şuan işten çıkarıldım ev kendimin şükürler olsun diyorum

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,250
1,894
113
Bence bozdurma sabret 1 sene sonra borcsuz alırsın evini 2026 da 10 bini gecicek.

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
375
83
Dünyanin heryerinde izdiham var gormuyonuz mu haberleri sakaryada falanda millet birbirini eziyor altin almak için devletler onunu kesmeden bütün mallari satip nakit yada altina gecmek şart

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,779
2,832
113
Git kirada otur. Paranı da altında tutmaya devam et. Son 14 ayda değerini 2'ye katladı. Gayrimenkul piyasası o kadar yükselmedi. Şu an altın, banka mevduat faizinin bile 2 katını kazandırıyor

Ben olsam altın yumurtlayan tavuğu keseceğime ev almam gider kirada otururdum. Hatta imkanım el verdiğince altın miktarımı da arttırmaya çalışırdım. Altınlarını satıp ev alırsan 1-2 yıl sonra başını duvarlara vurursun. Altın yumurtlayan tavuk kesilir mi

Millet evini arabasını satıp altın alıyor. Gerekirse kirada otururum. Otobüse, metroya binerim diyor. Sense altınlarını bozup ev almaya çalışıyorsun

Son düzenleme:

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
Aynen öyle şuan işten çıkarıldım ev kendimin şükürler olsun diyorum
Bence yanlış bakış açısı. Ev parasına iş kurup zengin olanda var... 1 ev sahibi olucağına 4-5 sahibi oluyor, tabi batanda var :D Biraz şahsın kendisine bağlı işler...

her neyse 400gr iyi para, altın yükselir iyi hoş güzelde

elma da yükseliyor, ev fiyatları da yükseliyor...

kredi çekiceksen faizler inicek mi ne kadar inicek gibi etkenler önemli..

bu faizle laptop bile alınmaz m. yerinde.

nnnnn.jpg

Neyseki yüce reisin 2023 seçiminden evvel dediği gibi bu can bu beden de oldukça faiz artmıcak asdasdasdsadasd

monbujo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11
10
3
valla dostlar altın artıyor ama ev fiyatları da durmuyor ki. mayıs ayında 3800 olan ev şimdi olmuş 4.5 milyon hep aynı yere geliyor iş.

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,361
883
113
borclanmana gerek yok kral aksama sana garanti bi kupon yazayım bas parayı. bi ev bi de araba alırsın..

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,796
2,598
113
Ihtayacların en temeli barınma bence dusunme bile direk al bir tane ev