en mantıklısı ev almak kira ödeyeceksin boşa gidecek paraDüğünden sonra elimde olan 400 küsür gram altın var kiradan kurtulmak amaçlı ev alınmalı mı sizce? Üzerine borçlanıcam tabi en az 1.5 2 milyon kadar.
2241347.2 bu kadar etmiyor mu 22milyon niye borca gieriyorsun ki ev alırsın ztn 5m en güzelini dostDüğünden sonra elimde olan 400 küsür gram altın var kiradan kurtulmak amaçlı ev alınmalı mı sizce? Üzerine borçlanıcam tabi en az 1.5 2 milyon kadar.
konuma gore değişir istanbuldaysa gerek yokDüğünden sonra elimde olan 400 küsür gram altın var kiradan kurtulmak amaçlı ev alınmalı mı sizce? Üzerine borçlanıcam tabi en az 1.5 2 milyon kadar.
yanlış yerde soruyorsun soruyuDüğünden sonra elimde olan 400 küsür gram altın var kiradan kurtulmak amaçlı ev alınmalı mı sizce? Üzerine borçlanıcam tabi en az 1.5 2 milyon kadar.
dayi sen mardin de mi yaşion2241347.2 bu kadar etmiyor mu 22milyon niye borca gieriyorsun ki ev alırsın ztn 5m en güzelini dost
Niyedayi sen mardin de mi yaşion
elimde bi 2 oran varyanlış yerde soruyorsun soruyu
2 milyon ediyor2241347.2 bu kadar etmiyor mu 22milyon niye borca gieriyorsun ki ev alırsın ztn 5m en güzelini dost
400 grm aldım yarım kiloya yakın değil mi abi2 milyon ediyor
2m yapıyor400 grm aldım yarım kiloya yakın değil mi abi
Tamam zaten 1kilo altın yaklaşık 5bucuk milyon lira ediyor 400 gram 2milyon 300 bin civari400 grm aldım yarım kiloya yakın değil mi abi
He tam doğru altini çok değerli bekliyorum yha ondan öyle kafam gitti 2m ev alırsın yaw kastamonuda ben alıyorum o para bi ev yaw2m yapıyor
çok yüksek ihtimal alıcam gibi duruyor zatenen mantıklısı ev almak kira ödeyeceksin boşa gidecek para
Bence ev alma bi süre şuan altın yükselişte zaren 400grm altın 1 ayda senin en az 2 aylık kirani çıkarıyot rahatlıkla yine sen bilirsinDüğünden sonra elimde olan 400 küsür gram altın var kiradan kurtulmak amaçlı ev alınmalı mı sizce? Üzerine borçlanıcam tabi en az 1.5 2 milyon kadar.
Usta makswınmı vurdundüzgün oturulabilir evlerde en az 4 milyon yav konum bursa mecbur üzeri borçlanılacak.