Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Altın Hakkında

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,951
801
113
Dostlar konuyu acmamdaki amaç fikirlerinizi almak istiyorum trendyolda 20 Gr altın alsam zarar edermiyim yoksa bankadan tüm parayı nakit çekip kuyumcudan mi alsam karar veremedim sizin dusunceleriniz nelerdir Trendyoldaki fiyat yüksek mi kuyumcudan alsam daha uygun mu olur fikirlerinizi soylermisiniz
Sende hata bu at kafalarına soru soruyorsun gram birikimi olmamış aldimi kumar oynamış bağımlı itlere soru soruyorsun yarisi çakal yarisi hırsız it git kuyumcudan al kardeşim

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,178
13,036
113
Dostlar konuyu acmamdaki amaç fikirlerinizi almak istiyorum trendyolda 20 Gr altın alsam zarar edermiyim yoksa bankadan tüm parayı nakit çekip kuyumcudan mi alsam karar veremedim sizin dusunceleriniz nelerdir Trendyoldaki fiyat yüksek mi kuyumcudan alsam daha uygun mu olur fikirlerinizi soylermisiniz
casibom a yatir seversin kanka

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Kuyumcudan almak daha iyi kral aracı platformlar ittiriyor

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Sağol kardeşim doğru soyluyorsun burada kimseye bişey sorulmaz
Sorma burda kardeşim. Ya alaya alırlar ya da dolandırmaya çalışırlar. Bin bir çeşit spastik var forumda. Bence sen kuyumcuları bir gez fiyat araştır sonra kafana göre hangisi işine gelirse öyle yap

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
874
346
63
Çok yüksek sakın oradan alma kuyumcudan alırsın ortalama 90.000 tl yada 90.500 tl den alırsın internetten bu gibi şeylerin alımını yapmayın. Gidin kuyumcudan elle tutup gözle görüp o şekilde alışverişinizi yapın..

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,572
1,244
113
Çok yüksel sakın oradan alma kuyumcudan alırsın ortalama 90.000 tl yada 90.500 tl den alırsın internetten bu gibi şeylerin alımını yapmayın. Gidin kuyumcudan elle tutup gözle görüp o şekilde alışverişinizi yapın..
Haklısın kardeşim öyle yapicam zaten ama.bu milleti anlamış değilim trendyoldan pahalı bir sekilde çoğu kişi alıyor

alpar33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
420
141
43
Epttde daha uygun trendyol cok komisyon alıyor

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Öyle yapicam kardeşim zaten şeytana uymamak için 200 k hepsine altın alicam kafaya koydum aldığım maasta yeter bana zaten
Aynen işte böyle. Seviyorum bu kafada olan bilinçli insanları. Kal sağlıcakla

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
874
346
63
Haklısın kardeşim öyle yapicam zaten ama.bu milleti anlamış değilim trendyoldan pahalı bir sekilde çoğu kişi alıyor
Orada pahalı olmasının sebebi kredi kartına taksit yapıyor olması ondan dolayı insanlara cazip geliyor halbuki kredi kartı ile daha çok zarar ediyorlar farkındalar ama maalesef öyle bir devirdeyiz ki insanların çıkar yolu olmadığından bu gibi şeylere yöneliyorlar

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,572
1,244
113
Orada pahalı olmasının sebebi kredi kartına taksit yapıyor olması ondan dolayı insanlara cazip geliyor halbuki kredi kartı ile daha çok zarar ediyorlar farkındalar ama maalesef öyle bir devirdeyiz ki insanların çıkar yolu olmadığından bu gibi şeylere yöneliyorlar
Anladım kardeşim