- 5,011
- 2,959
- 113
bence sen elektronık bayıyı bırak elektronık cigaraya başlatam başlamadım zaten dostum arada kuponlar yapıyorum kendimi deniyorum tjk elektronik bayiiden üyelik açtım bakalım
bence sen elektronık bayıyı bırak elektronık cigaraya başlatam başlamadım zaten dostum arada kuponlar yapıyorum kendimi deniyorum tjk elektronik bayiiden üyelik açtım bakalım
ahmo bizi kıbrısa götürbence sen elektronık bayıyı bırak elektronık cigaraya başla![]()
Olsun digeri daha kotu.en azindan bunda kayip konusu var freebet var dogum gunu bonusu var var allah var. orda kuponu yapiyosun mesela 5. Ayak tek kupon 20 liraysa 1 at yaz 40 oluyo 1 at yaz atmis aluyo iddaada oyke degil ne verdiyse yaz anasini satim fiyat aynibu eronını bırakıp kokaın e baslamak gıbı bırsey olmus![]()
Param olursa ölmeden once gitmek istedigim 2 yerden biri orasi digeride köyümahmo bizi kıbrısa götür![]()
bu yaz gideceğim kısmetseParam olursa ölmeden once gitmek istedigim 2 yerden biri orasi digeride köyüm![]()
![]()
ahmo senin cafede kumar partileri vericeğiz sabahlıycağızbence sen elektronık bayıyı bırak elektronık cigaraya başla![]()
Olsun digeri daha kotu.en azindan bunda kayip konusu var freebet var dogum gunu bonusu var var allah var. orda kuponu yapiyosun mesela 5. Ayak tek kupon 20 liraysa 1 at yaz 40 oluyo 1 at yaz atmis aluyo iddaada oyke degil ne verdiyse yaz anasini satim fiyat aynihem.altilida daha cok sike var bence.gelipte uefa falan karisamiyor sikeye
bn onuj iyiligi icin soyledim kardesim uzak dur uzak.canini seviyorsan bulasma buna
2 YIL GECTI HER YAZ GELECEM DIYORSUNbu yaz gideceğim kısmetse
bu sefer kesin kafaya koydum2 YIL GECTI HER YAZ GELECEM DIYORSUN![]()