- 31,373
- 29,010
- 113
Traşlarsa sevinirim kralmavi6161 dostumuzun takıntısı varmış daAlırız şimdi 18k yı kardeşim kelle hariç miydi terim merak etmiş bi foto gelir mi diyor
Traşlarsa sevinirim kralmavi6161 dostumuzun takıntısı varmış daAlırız şimdi 18k yı kardeşim kelle hariç miydi terim merak etmiş bi foto gelir mi diyor
Üçgen yapsın kardeşim istersen kıllardan yıka beni yazsınTraşlarsa sevinirim kralmavi6161 dostumuzun takıntısı varmış da
Senlik değil zaten o kendisi beceriyor o işi sen anca böyle konuşuyonTraşlarsa sevinirim kralmavi6161 dostumuzun takıntısı varmış da
İletirim kendisine kardeşim. Sorması ayıp bu Altan kardeşimiz ne zaman bitirecek rollüÜçgen yapsın kardeşim istersen kıllardan yıka beni yazsın
bol şanslar bunu da getirelimSon adim madem o kadar şanslıyız
Bunlar konuşur dost bunlar yamyam böyle yazıyolar konu sahibi 50 lira ateşler belki diye tinerci çoğu bunların sen bakma onlaraSenlik değil zaten o kendisi beceriyor o işi sen anca böyle konuşuyon
Bi malda bu ne içiyon gece geceÜçgen yapsın kardeşim istersen kıllardan yıka beni yazsın
Bol şans şanslıSon adim madem o kadar şanslıyız
Bol şanslar altanımSon adim madem o kadar şanslıyız
Neden agrasifsın bu kadar bebeBi malda bu ne içiyon gece gece
Bunada bol sansSon adim madem o kadar şanslıyız
Biz sana kardeşimiz dedik sen bize mal diyorsun yakışıyor mu kardeşim böyle konuşmalar o ağzaBi malda bu ne içiyon gece gece
Trabzon'da gemileri batmışNeden agrasifsın bu kadar bebe
gelür gelürSon adim madem o kadar şanslıyız
Sende adamı iyi savunuyon haBiz sana kardeşimiz dedik sen bize mal diyorsun yakışıyor mu kardeşim böyle konuşmalar o ağza
Yakışıyor mu o pis ağzına böyle güzel laflar kardeşimBi malda bu ne içiyon gece gece