- 31,261
- 28,837
- 113
Hayatta olmaz. Konuya bak bütün bahtsizlar toplanmış nasıl olsunEnişteye gerek yok bu maç 3.5 üst olur tebrikler
Xn
Hayatta olmaz. Konuya bak bütün bahtsizlar toplanmış nasıl olsunEnişteye gerek yok bu maç 3.5 üst olur tebrikler
Xn
Kardeşim senden büyük bahtsız yok forumda tek başına bütün kuponları yatırırsın o gözleHayatta olmaz. Konuya bak bütün bahtsizlar toplanmış nasıl olsun
Kardeşim inan el atsam şuan won cektirmeyeceğim kupon yokKardeşim senden büyük bahtsız yok forumda tek başına bütün kuponları yatırırsın o gözle
Biliyorum kardeşim bütün sitelerde no bonus olmuşsun 50k dan aşağı kar yaptığın site kalmadı piyasada resmen ana skp Ocak söndürmüşsünKardeşim inan el atsam şuan won cektirmeyeceğim kupon yok
Kardeşim zararda olmamam niye sinir ediyor seni anlamadımBiliyorum kardeşim bütün sitelerde no bonus olmuşsun 50k dan aşağı kar yaptığın site kalmadı piyasada resmen ana skp Ocak söndürmüşsün
Helal kardeşim Papara yazayım mıKardeşim zararda olmamam niye sinir ediyor seni anlamadım
Palmerias 2-1 yaptı
Kardeşim 2 dk şaka yaptirmiosun. Tek gole televoleHelal kardeşim Papara yazayım mı
Lan falcao hala oynuyor golude o atmisBir tur daha kaybedelim seriden
Acuncu çıktın terim kardeşim gizli Fenerli misinKardeşim 2 dk şaka yaptirmiosun. Tek gole televole
Fener kazanıra kangurunun ip dona kadar basioz muAcuncu çıktın terim kardeşim gizli Fenerli misin
Kangurunun ki araya kaçan değil dantelli giyiyor oFener kazanıra kangurunun ip dona kadar basioz mu
Moruk işin şakası bir yana fener harbi güzel oynuyor bide puan farkı düşürmek için kazanmaktan başka çaresi yok. Şöyle para olsa 5-10k basılırdı beKangurunun ki araya kaçan değil dantelli giyiyor o
Vereyim kardeşime 10kMoruk işin şakası bir yana fener harbi güzel oynuyor bide puan farkı düşürmek için kazanmaktan başka çaresi yok. Şöyle para olsa 5-10k basılırdı be
Vermezsen adam değilsin kardeşimVereyim kardeşime 10k
Tbrkler la 3.1Bir tur daha kaybedelim seriden