http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Altanx06 / Kasa 500 Seri 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,137
58,257
113
Ny 4 dkda 3 attı orda yattık hammin.buraya kadar iyi gelmişti geçmiş olsun

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,047
87,144
113
Gelse 1 adım daha yapardın saglık olsub
Onun tadı başka metinim hep öyle dağıtacak gibi vurcan 1 adım daha atıcan sonra bazı dostlar öyle yapıyor forumda 2 adım diye acıyo konuyu geliyo 2 adım bir adım daha diyo bu gelirse dağıtım ona vuruyo 20 lira 5 orana oda yatınca sağlık olsun maglık olsun falan herkes dertleniyor

Altanx06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,870
3,800
113
Onun tadı başka metinim hep öyle dağıtacak gibi vurcan 1 adım daha atıcan sonra bazı dostlar öyle yapıyor forumda 2 adım diye acıyo konuyu geliyo 2 adım bir adım daha diyo bu gelirse dağıtım ona vuruyo 20 lira 5 orana oda yatınca sağlık olsun maglık olsun falan herkes dertleniyor
La onu gectim konu takip ediyoruz falan baya adam diyor tamam 3 kisi sectim gonderecem ama 2 3 saat sürüyor rol tamam diyoruz iban payfix hemen atiyoruz pusuya geçiyoruz.
1 dk sonra bildirim 100 tl hesabiniza para geldi puhahaha patliyorum aq😅😅

Altanx06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,870
3,800
113
La onu gectim konu takip ediyoruz falan baya adam diyor tamam 3 kisi sectim gonderecem ama 2 3 saat sürüyor rol tamam diyoruz iban payfix hemen atiyoruz pusuya geçiyoruz.
@Enişte hatta hatirliyorsan bir gün dedim sana 150 150 attim 3 4 kişiye sana 150 atmak bana yakışmaz diye atmadim valla çok garip insanlar var

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,047
87,144
113
Götün biri var bana 1 kere 7k çektim 100 tl atayım sana enişte şans parası yazmış yaz PayFix attı 100 tl neyse üstünden 2 3 ay sonra konu açtım 1k 5 yaptık 3 ü dağıttık konuda Buda onu görmüş enişte 300-500 atarsın bize de yazmış ben sana çok attım 😂🤣🤣 ruh hastası olum bunların çoğu deli aq basedemezsin bana öyle yazdı 5 dk sonra da kasa 1k hedef 5k konu açtı manyak köpekler

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,583
27,703
113
@Enişte hatta hatirliyorsan bir gün dedim sana 150 150 attim 3 4 kişiye sana 150 atmak bana yakışmaz diye atmadim valla çok garip insanlar var
Adamın bırı var halada forumda roll acıyor adım kuponu atıyor basılan mıktar görünür sekılde son adımda kupon atmadan Macı soluyor 8 barem fazla macı yatıyor maç hadı eyvallah

Altanx06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,870
3,800
113
Götün biri var bana 1 kere 7k çektim 100 tl atayım sana enişte şans parası yazmış yaz PayFix attı 100 tl neyse üstünden 2 3 ay sonra konu açtım 1k 5 yaptık 3 ü dağıttık konuda Buda onu görmüş enişte 300-500 atarsın bize de yazmış ben sana çok attım 😂🤣🤣 ruh hastası olum bunların çoğu deli aq basedemezsin bana öyle yazdı 5 dk sonra da kasa 1k hedef 5k konu açtı manyak köpekler
Bendede var kesin ayni kisiden bahsediyoruz ya adim kadar eminim ahahahaha

Altanx06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,870
3,800
113
Neyse dostlar beni yarın iş bekler. Ipneler gecen gun personel tuvaletine oturarak işeyelim diye not bırakmışlar çok alındım bir güzel sövdürdüm etrafa aq

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,047
87,144
113
Neyse dostlar beni yarın iş bekler. Ipneler gecen gun personel tuvaletine oturarak işeyelim diye not bırakmışlar çok alındım bir güzel sövdürdüm etrafa aq
Oturunca sığmıyor yaz kağıda altına da at imzanı yarın ihraç ederler altanım çok özleştik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...