- 40,143
- 20,821
- 113
Saat 5 e geliyor sen uyu Suvatim 😂 😂Aynen altanim is var
Saat 5 e geliyor sen uyu Suvatim 😂 😂Aynen altanim is var
Iş bizim is nashnash seni tutmayalimSaat 5 e geliyor sen uyu Suvatim 😂 😂
Uykum geldi dedin de o yüzden yazdım 😂😂Iş bizim is nashnash seni tutmayalim![]()
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazIş bizim is nashnash seni tutmayalim![]()
Altani hizlandiralim dedim yok altan cok yavasUykum geldi dedin de o yüzden yazdım 😂😂
Saglik olsun dagilinKasa bitti dostlar olmadi yapacak bir sey yok bir dahaki sefere artik...
Sağlık olsun dostum emeğine sağlıkKasa bitti dostlar olmadi yapacak bir sey yok bir dahaki sefere artik...
150 kere yazdık 6500 tl kazanıyorsun dostum yapma allah aşkına ya keyfi parayı bitirdin resmen yazıkKasa bitti dostlar olmadi yapacak bir sey yok bir dahaki sefere artik...
Uzamadı en azından 😂 😂Altani hizlandiralim dedim yok altan cok yavas![]()
1 sayfa öncesinde yazdım yapmasin diye yalvardık resmendaha 5 dakka önce 6500 dü kasa nasıl bitti bi anda
Kasa senin mi dost ne bu sahiplenme150 kere yazdık 6500 tl kazanıyorsun dostum yapma allah aşkına ya keyfi parayı bitirdin resmen yazık
5 dakikada 6500 kaybetti yazık diyorum dostum yazıkKasa senin mi dost ne bu sahiplenme
Sana indiana macina ust bas dedim bro dinlemedin ahh ahn.sihin saolsun bosver,bulasma daha bnce yeter bugunlukKasa bitti dostlar olmadi yapacak bir sey yok bir dahaki sefere artik...
10k olsaydi yazik diyecek miydin adam denedi olmadi iste bu kadar basit5 dakikada 6500 kaybetti yazık diyorum dostum yazık