enişte sen burda kahve iç altan dostumuz orda machito espresso latte mocha bocha içsin adaletmiBen neden kalpten gitmediğimi buldum dost günde 5 tane kahve içiyorum sade
Kahve kalbe iyi geliyormuş kumarcının dostu
aynısı tam 1dk önce geldi 😅Yine sabahın köründe uzlaştırma dosyası diye sms atmışlar bunları arayıp ana bacı girecem bir gün
Biz vercez 3 maci bankola oğlum altanım böyle ucuz şeyler almıo almıo adam euro diyo bu gelmiş 500 frebet napcak bide altanım 3 maça mı basıp uğraşcak
Dost sen daha başlamadan kaybetmeyj düşünüyorsun olmaz böyle 😅Bonus almadan oyna bence kayıp bonusu alırsın
Yok be Avrupa da su bile bulamıyorlar ülkemiz cennetenişte sen burda kahve iç altan dostumuz orda machito espresso latte mocha bocha içsin adaletmi
Altanım bu konudan donsuz ayrılcak neyse kaybedersen sponsorlu seher yıldızı donlarımızdan verir enişteDost sen daha başlamadan kaybetmeyj düşünüyorsun olmaz böyle 😅
Aynen forumun eniştesi sitelerin karısı olduk
Avrupada yaşamak bi başka altanım beParayi sokakta mi buldun diyenler gelmeden
Ben aradım enişte rahat ol küfrettim diye ayrı dava acaklarmis sonra telonumu engelledilerYine sabahın köründe uzlaştırma dosyası diye sms atmışlar bunları arayıp ana bacı girecem bir gün
Bol şanslar dostumParayi sokakta mi buldun diyenler gelmeden
Bunlar ne altanim kazandk miParayi sokakta mi buldun diyenler gelmeden
66dk 2 gol dep yağlamasıBunlar ne altanim kazandk mi
Dost betine saglammı simdi bana yazdilar 500e 750 veriyolar sart surt yok 5k yap cekBende de limit var ama dedigim gibi dusuk oynuyom zaten yetiyor limit
Gelir tebrıkler