- 15,070
- 5,749
- 113
Bolsansa
avrupalılar hep böyle ama altanım öyle değil şimdi konudan 4kişiye 500 atvcak500 lira köpeğin olsun😅
Dost sinyallere başladın yine dörtluleri yakmış geliyorsun 🤣Icraati görelim dost alt tarafı 14 avro
Ben neden kalpten gitmediğimi buldum dost günde 5 tane kahve içiyorum sadeçayı püskürttük enişte
Biz konudan yazarız dost Dm den rahatsız etmeyizDost sinyallere başladın yine dörtluleri yakmış geliyorsun 🤣
selektör atıyoruz altanım gör bizi duvara toslucaz anlık sağ yaparsnDost sinyallere başladın yine dörtluleri yakmış geliyorsun 🤣
Bol sansAdim 1 bol şans
Basarili olursak rol sonunda 3-4 dosta ulaşırız
Kaç TL bütçen var ona göre bakalımYa şaka maka yok mu bonus beyler atalim da devam edelim
Alsana 500 freebet dost vipslotYa şaka maka yok mu bonus beyler atalim da devam edelim
Altanım bonusu napcan bonus zaten gidici biz ana paramızı basalımYa şaka maka yok mu bonus beyler atalim da devam edelim
2-3Kaç TL bütçen var ona göre bakalım
bol sansAdim 1 bol şans
Basarili olursak rol sonunda 3-4 dosta ulaşırız
Olum ne ara paraya ortak oldun ak ahahah😅Altanım bonusu napcan bonus zaten gidici biz ana paramızı basalım
Arkadaş bonusu var mı dost oradaAlsana 500 freebet dost vipslot
la oğlum altanım böyle ucuz şeyler almıo almıo adam euro diyo bu gelmiş 500 frebet napcak bide altanım 3 maça mı basıp uğraşcakAlsana 500 freebet dost vipslot
Araya paraya kafiye mi yapıyon dost yarraya da benden gelsinOlum ne ara paraya ortak oldun ak ahahah😅
Altanım senin paran benim benim param gene benim değilmiydiOlum ne ara paraya ortak oldun ak ahahah😅
Bilmiyom ki enisteArkadaş bonusu var mı dost orada
Bonus almadan oyna bence kayıp bonusu alırsın