- 80,249
- 53,086
- 113
Haklisin eniste 22 ye basmiyoz hep ondan oluyorKafayı kullanırsan her yerde para var dost biz kullanmak istemiyoruz
Haklisin eniste 22 ye basmiyoz hep ondan oluyorKafayı kullanırsan her yerde para var dost biz kullanmak istemiyoruz
Bakip geliyorum hemensouthbet %50
betcool %50
huhubet %50
betaverse %50 bunlar tek maç bonus
stilbet %100 maks 500 min maks 10 katı
jokerbet %100
22 den fayda yok dost başka yöntemler bulmamız lazımHaklisin eniste 22 ye basmiyoz hep ondan oluyor
Bekliyoruz altanimBakip geliyorum hemen
Yontemi yok eniste yeni yontemler deneme icin ise saglam kasa gerekiyor o da bizde yok22 den fayda yok dost başka yöntemler bulmamız lazım
Valla oyle eniste dun dallas 58 dedik 31 atti hic koymadi9 sayıdan yatınca da koymuyor Altan dost bilmiyorsan oynama
Gelıyo gidiyo 3 kuruş hep riskte alıyoruz yine olmuyorYontemi yok eniste yeni yontemler deneme icin ise saglam kasa gerekiyor o da bizde yok
Dost bunlar hep 250 500 lira daha yüksek lazim ilk yatirim bonusu falansouthbet %50
betcool %50
huhubet %50
betaverse %50 bunlar tek maç bonus
stilbet %100 maks 500 min maks 10 katı
jokerbet %100
padişahbet %30 al o zaman dost veya fashionbet de de varDost bunlar hep 250 500 lira daha yüksek lazim ilk yatirim bonusu falan
Vbet arada pazartesi 10 ftn alırdık oda yok bu hafta dostValla oyle eniste dun dallas 58 dedik 31 atti hic koymadi![]()
Tamam sen oraya 500 at kalan 500 ü bize ateşle bakalım bi Viyana sarması yiyelimDost bunlar hep 250 500 lira daha yüksek lazim ilk yatirim bonusu falan
altanıma hiç yakıştıramadım bonus kovalıyor benim bildim altan bonus almadan oynardıTamam sen oraya 500 at kalan 500 ü bize ateşle bakalım bi Viyana sarması yiyelim
Bu Avrupalılar böyle zengin oluyor dost sorsan en çok Altan ağlaraltanıma hiç yakıştıramadım bonus kovalıyor benim bildim altan bonus almadan oynardı
500 lira köpeğin olsun😅Tamam sen oraya 500 at kalan 500 ü bize ateşle bakalım bi Viyana sarması yiyelim
Icraati görelim dost alt tarafı 14 avro500 lira köpeğin olsun😅
çayı püskürttük enişteBu Avrupalılar böyle zengin oluyor dost sorsan en çok Altan ağlar
At vipslota %50 freebet al 3 mac vericem kazanicazSize bir taktik vereyim bunuda herkese söylemem ben lig sonuna kadar fenerin rakiplerine kazanir oynayin illaki bir yerde takilacak benden bu kadar 😅
500 at oynayalımSize bir taktik vereyim bunuda herkese söylemem ben lig sonuna kadar fenerin rakiplerine kazanir oynayin illaki bir yerde takilacak benden bu kadar 😅