dost çabuk sil onu sevmez altan öyle şeyleri seççe varsada seçmez görmesin bakTebrikler dost ins bizde oluruz 🙏
Tek tip gülüyorsun sürekliAltanim biz seni biliyoz seyirciler bilmiyor puahha
Tebrikler Altan kardeşCekim veriyorum para gelince 4 arkadaşa ulaşacam
@GedsonFernandes ciddi ciddi sildi 😅😅😂dost çabuk sil onu sevmez altan öyle şeyleri seççe varsada seçmez görmesin bak
Kesene bereket kazancin daim olsun dostCekim veriyorum para gelince 4 arkadaşa ulaşacam
Bordo bereli kim enişte şimdi o durumda altan mı oluyoTebrikler Altan kardeş
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilin ki o BORDO BERELİDİR merak etmeyin o sizi bulur…
😂😂@GedsonFernandes ciddi ciddi sildi 😅😅😂
Enişte borda berelimiydin yoksaTebrikler Altan kardeş
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilin ki o BORDO BERELİDİR merak etmeyin o sizi bulur…
Bordo bereli kafayı kopartmayı bilen yamyam dostlarBordo bereli kim enişte şimdi o durumda altan mı oluyo
Gedsonum kac tip istersinTek tip gülüyorsun sürekli
Dostlar iki gundur dumansiziz ne yaptigimizi biliyoz muu 😂😂@GedsonFernandes ciddi ciddi sildi 😅😅😂
Askerliğimi bordo bereli albay olarak yaptım dayıcımEnişte borda berelimiydin yoksa
Görmedim seni nerdeydinAskerliğimi bordo bereli albay olarak yaptım dayıcım
52.alay komutanıydım Samsun topçu alayında dayı bizim ki de böyle bi bordo bereliliktiGörmedim seni nerdeydin
Hep karistirdim burda öyle bir alay yok enişte sıhhiye ve makinalı tüfek birde kıza dönem var52.alay komutanıydım Samsun topçu alayında dayı bizim ki de böyle bi bordo berelilikti
Helal dayıcım mitralyözcü müydün yoksaHep karistirdim burda öyle bir alay yok enişte sıhhiye ve makinalı tüfek birde kıza dönem var
Joh dum enişte d.bakir ,hakkari .,şırnakHelal dayıcım mitralyözcü müydün yoksa
o dayı bizim @butragueno da mıntıka özel harekat olarak yaptı özel timdi bunlarJoh dum enişte d.bakir ,hakkari .,şırnak