- 15,455
- 15,255
- 113
Dost basketde bi sorun cikmazsa 5dkya 149tl param olacak girersem buna yatarız o derece bahtsizim ne diyosunKupon gelirse bir adim daha yapariz
Dost basketde bi sorun cikmazsa 5dkya 149tl param olacak girersem buna yatarız o derece bahtsizim ne diyosunKupon gelirse bir adim daha yapariz
Yok zaten buraya sponsor odemleri saglamBol şanslar. Beyler konuyla alakası yok ama padişahbet ödeme nasıl çekimde sıkıntı çıkarıyor mu yüksek çekimde
Bol şans dostKupon gelirse bir adim daha yapariz
2 aşamalu aç rahat öderBol şanslar. Beyler konuyla alakası yok ama padişahbet ödeme nasıl çekimde sıkıntı çıkarıyor mu yüksek çekimde
Ferdi heryerdesin masallah2 aşamalu aç rahat öder
Cikarmaz dost sponsor zaten cok cok yuksek degilseBol şanslar. Beyler konuyla alakası yok ama padişahbet ödeme nasıl çekimde sıkıntı çıkarıyor mu yüksek çekimde
Erhanım beni her yerde gorebilmen icin seninde her yerde olman lazım gözlerinden öperimFerdi heryerdesin masallah
72 k hemso az önceki zararı çıkardık işte zor belaCikarmaz dost sponsor zaten cok cok yuksek degilse
Hayırlı olsun rahat öder72 k hemso az önceki zararı çıkardık işte zor bela
Tespit gibi tespit haklısın kardesimErhanım beni her yerde gorebilmen icin seninde her yerde olman lazım gözlerinden öperim
Rahat oder ama daha fazla zorlama dost72 k hemso az önceki zararı çıkardık işte zor bela
Yok yok sıkinti olmaz ama daha fazla yukseltme bence o miktarlar iyidir padisah icin72 k hemso az önceki zararı çıkardık işte zor bela
Ev favori degilmi zatenEv maçı alır