- 36,367
- 13,327
- 113
1.1 gelir burdan daha zaman cik
Biz bu yüzden kaybediyoruz 😀Kaldi 1
La furkan ne ugasiyosun futbolla bas masa tenisine 40 50 snde ya herro ya merro umut gibi 😁
bu nasıl takip ediyor @Altanx06 gol oluca onu yazıo boyle tskip olmz
Gitsin bro.ona nasil bi cozum bulunur bilmemde o adami barindirmiycam ben forumda.cakalligina musade etmiycem her yerde etkitet edicem onu bide guliyor la arsiz olmusYok onu biliyorum arkana bakmadan sonra var mı diye dedim yoksa süresiz gidecek artık
Enişte hala ordamısın eskimiş oAdam 250 den bonusa girip 170 bin almış dost tabi ki 1-1 olacak şansı var
Oda kaybediyor merak etme dun @Enişte konuda yok diye kazandi iste ama bugun var 😁🤪🤪Biz bu yüzden kaybediyoruz 😀
Joecigim futbolu bu kadar takip ettigime sukretbu nasıl takip ediyor @Altanx06 gol oluca onu yazıo boyle tskip olmz
hatırlıyormusun o geceyi güldük eğlendik altanım da bizi güldürdü en sondün geceden sonra 3 adım da yazmamış hayırlısı![]()
Dost süresiz gitse nolcak ki hesap acmak cok mu zor kac tane tc onaysiz ya da dayisinin tc si ile uye alan adam var. Allahtan cok paramiz yokta dolandiramiyor biziYok onu biliyorum arkana bakmadan sonra var mı diye dedim yoksa süresiz gidecek artık
Ne eskisi adam dün para 0 dedi arkadan 5k 5k Roll yapıyo dayı eski olan sensin yememen lazımdıEnişte hala ordamısın eskimiş o
tabi diğer sekmese basıyorsun dm görüldü yedim kızdan sonra 2 sen oldunJoecigim futbolu bu kadar takip ettigime sukret![]()