- 6,384

- 4,604

- 113

Adam yurt disinda dostlar normal alamanci diyolar altana01.00 dir o 🤣🤣
Adam yurt disinda dostlar normal alamanci diyolar altana01.00 dir o 🤣🤣
Bura münih mi gardaşAdam yurt disinda dostlar normal alamanci diyolar altana
Adam tokatci kardes.dun yine birini tokatlamis adama cvp yazmiyor rollerde totem yapiyor hic etkinlik acmaz kimseye para atmaz milleti tokatlar hep yillardir isi bu.ban yiye yiye bi hal oldu ama hep yeni hesapla geliyor ama ugrasicam onunla nerde gorsem konu sahibine yazicam.allahtan bu konu sahibi arkadasim samimiyet var uyardim ok dedi.Mevzu nedir arkadas ulu orta donuyo muhabbet
altanım bu zorAdim 1
500u niye birakdin la bol sansAdim 1
Dün kimi çarpmış dayı isim verir misinAdam tokatci kardes.dun yine birini tokatlamis adama cvp yazmiyor rollerde totem yapiyor hic etkinlik acmaz kimseye para atmaz milleti tokatlar hep yillardir isi bu.ban yiye yiye bi hal oldu ama hep yeni hesapla geliyor ama ugrasicam onunla nerde gorsem konu sahibine yazicam.allahtan bu konu sahibi arkadasim samimiyet var uyardim ok dedi.
Bol şanslarAdim 1
yatcanı biliyo oda teselli olsun diye bıraktı işte500u niye birakdin la bol sans
Vira bismilllahAdim 1
Ne bileyim slot girerim heralde mac cok içime sinmedi bastim bir anda500u niye birakdin la bol sans
Bol sansAdim 1
Bol şans dostAdim 1
5 dk da gelir umarım 😀Adim 1
bol şansAdim 1
Arkanabakma yaziyordu bro.onun ne onemi varki sen tanimiyomusun bunu yillardir buralarda adamin meslegi olmus bu isDün kimi çarpmış dayı isim verir misin
Bol sansAdim 1