http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Alperen Şengün'lü Houston Rockets Üst Üste 4. Kez Kazandı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,583
84,820
113
1762245151985.png

NBA'de Alperen Şengün'lü Houston Rockets, Dallas Mavericks'i konuk etti.

Dallas Mavericks'i 110-102 mağlup eden Houston Rockets, üst üste dördüncü galibiyetini elde etti.

Milli basketbolcu Alperen Şengün, 40 dakikada parkede kalırken 26 sayı, 11 ribaund, 6 asist ve 1 top çalma ile oynadı.

Üst üste 4. galibiyetini elde eden ev sahibi ekipte Amen Thompson 27, Kevin Durant 21 ve Tari Eason 15 sayı attı.

Mavericks'te PJ Washington'ın 29 sayı, 12 ribaunt ve Max Christie'nin 17 sayı, 6 asistlik performansları, sezonun 5. yenilgisini önleyemedi.​

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,002
113
Çokta iyi değil abartmayın

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
454
169
43
Hacı wembamba varken bu adam biraz zor başarılı olır
Adamın bir Kobe olmasın beklemiyoruz zaten ama iyi bir oyuncu olduğu gayet açık. Adam Türk, destek olmak lazım. Ayrıca bu yaz kendisiyle konuşma fırsatım oldu. Çok kararlı ve disiplinli olduğunu gözlemledim. Daha iyisini yapabilecek potansiyelde. Eleştiri farklı küçük göstermek farklı. Senin yorumun eleştiri değil küçük göstermek oluyor.

cemsin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,002
113
Adamın bir Kobe olmasın beklemiyoruz zaten ama iyi bir oyuncu olduğu gayet açık. Adam Türk, destek olmak lazım. Ayrıca bu yaz kendisiyle konuşma fırsatım oldu. Çok kararlı ve disiplinli olduğunu gözlemledim. Daha iyisini yapabilecek potansiyelde. Eleştiri farklı küçük göstermek farklı. Senin yorumun eleştiri değil küçük göstermek oluyor.
Sen mi konuştun nerde belediye Parkı'nda mı

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,019
14,183
113
Çokta iyi değil abartmayın
nba'in süperstarları bile şu şekil övüyor çocuğu henüz 23 yaşında all star olmuş tek başına milli takımı finale çıkarmış kevin durant olan takımda takımın skor yükünü taşıyor o kadar da iyi değil diyor :D hayatında eline basket topu aldın mı acaba aw

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
454
169
43
Hayır, belediye spor ve gençlik merkezinde. Memlekete geldiğinde başkanın ricasıyla basketbola meraklı gençlerle konuşmak için gelmişti. Etkinlikten sonra 10 dakika kadar konuşma fırsatım oldu. Ayrıca üslubunu sevmedim, iğrençsin. Aşağılık kompleksin var, kurtulmak için destek alman gerekebilir. Psikologuna git yardım iste.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,101
1,483
113
wembamba değil adamın adını doğru söyle ilk önce wembanyama bile son maçında 9 atış sokabildi sen alpereni wembanyama ile kıyaslıyorsun alpereni kendisi bile onunla kıyaslamıyordur zaten wembanyama geleceğin nba yüzü olarak gözüküyor

biz alperene süperstar diyoruz ve nba eski süperstarlarıda bunu kabul ediyor

fss.jpg

cemsin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,002
113
wembamba değil adamın adını doğru söyle ilk önce wembanyama bile son maçında 9 atış sokabildi sen alpereni wembanyama ile kıyaslıyorsun alpereni kendisi bile onunla kıyaslamıyordur zaten wembanyama geleceğin nba yüzü olarak gözüküyor

Ekli dosyayı görüntüle 874933
Arkadaşları wembamba diyor lâ alperen fısın teki

cemsin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,002
113
Hayır, belediye spor ve gençlik merkezinde. Memlekete geldiğinde başkanın ricasıyla basketbola meraklı gençlerle konuşmak için gelmişti. Etkinlikten sonra 10 dakika kadar konuşma fırsatım oldu. Ayrıca üslubunu sevmedim, iğrençsin. Aşağılık kompleksin var, kurtulmak için destek alman gerekebilir. Psikologuna git yardım iste.
Yav hehe

cemsin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,002
113
nba'in süperstarları bile şu şekil övüyor çocuğu henüz 23 yaşında all star olmuş tek başına milli takımı finale çıkarmış kevin durant olan takımda takımın skor yükünü taşıyor o kadar da iyi değil diyor :D hayatında eline basket topu aldın mı acaba aw

Türkiye maçinda gördük

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
454
169
43

Ekli dosyayı görüntüle 874933
Hocam arkadaşta bir tık hazımsızlık mevcut cevap vermemesi tavsiye ediyorum