- 1,828
- 1,137
- 113
Dostlar Alperene double double bahsi aldım ilk yarı 5 sayı 5 ribaund 5 asist attı double double yapar mı bugün son maçlarda çok yatırdı bugün iyi de oynuyor gelir mi dersiniz?
Gelir umarım şans yanında olsunDostlar Alperene double double bahsi aldım ilk yarı 5 sayı 5 ribaund 5 asist attı double double yapar mı bugün son maçlarda çok yatırdı bugün iyi de oynuyor gelir mi dersiniz?
İlk çeyrek berabere ilk yarı berabere güzel şike yapıyorlar umarım bizim bahsi yakmazlarGelir umarım şans yanında olsun
Böyle olması iyi değil mi uzatmaya gider belki şansın dahada artarİlk çeyrek berabere ilk yarı berabere güzel şike yapıyorlar umarım bizim bahsi yakmazlar
Triple yapar hatta rahat ol çok rahat gelirDostlar Alperene double double bahsi aldım ilk yarı 5 sayı 5 ribaund 5 asist attı double double yapar mı bugün son maçlarda çok yatırdı bugün iyi de oynuyor gelir mi dersiniz?
GelirDostlar Alperene double double bahsi aldım ilk yarı 5 sayı 5 ribaund 5 asist attı double double yapar mı bugün son maçlarda çok yatırdı bugün iyi de oynuyor gelir mi dersiniz?
Gelir izliyorum ilk periyot denver +2.5 ilk yarı denver +2.5 iyi kazandırdı bana sagolsun şans seninle olsunİlk çeyrek berabere ilk yarı berabere güzel şike yapıyorlar umarım bizim bahsi yakmazlar
Tahircim adam yapar mı yapmaz mı diye sormuş sen ne kazandığını yazmışsınGelir izliyorum ilk periyot denver +2.5 ilk yarı denver +2.5 iyi kazandırdı bana sagolsun şans seninle olsun![]()
Gelir demişim farkettiysen canımTahircim adam yapar mı yapmaz mı diye sormuş sen ne kazandığını yazmışsın
Bi gözlük şart artık hocama daTahircim adam yapar mı yapmaz mı diye sormuş sen ne kazandığını yazmışsın
Onu da ayıp olmasın diye yazmış gibisin dost bol şansGelir demişim farkettiysen canım
Triple zor beTriple yapar hatta rahat ol çok rahat gelir
Yaşlandık malûm 🤣Bi gözlük şart artık hocama da![]()
Terim beni savundugu günü de gördüğüme göre rahat rahat ölebilirim awTahircim adam yapar mı yapmaz mı diye sormuş sen ne kazandığını yazmışsın
Zor değil gelecek gorursunTriple zor be