- 7,873
- 4,278
- 113
Yapsın kralBence trible double yapacak
Yapsın kralBence trible double yapacak
30 sayı atsa üç kuruş kazanacaktık ama olmadi galiba 7 sayısı var 23 lazım çok zor herhalde dakka 90 da 3 gol beklemek gibi biseymi bu yanlış mı düşünüyorum anlamıyorum baskettenAlperen aslandır aslan.
KesinlikleAlperen atıyorum 20.5 üstü oynadım 100 bin bastım
20 sayı attı tek kelime etmem
Öyle bir yigittir kendisi
Yanlış düşünüyorsun daha yeni başladı mac30 sayı atsa üç kuruş kazanacaktık ama olmadi galiba 7 sayısı var 23 lazım çok zor herhalde dakka 90 da 3 gol beklemek gibi biseymi bu yanlış mı düşünüyorum anlamıyorum basketten
Oynamıyor şuan oynamadan nasıl atsınHala sayısı 7 anlaşılan atamicak 30 tane galiba
Oyuna almadı kral cok zor 30 durant kullanıyo topları alp işi zorCanlar yarım saattir Alpi 7 Pts gösterip duruyor uygulama mı bozuk yooksa bizim yiğit atamıyomu
Başaramadık abiBaşaramadık mı?
canın sağolsun kırmizi şortliBaşaramadık abi
Saglık olsun özel oran olmasa alma derdim zatenBaşaramadık abi
Vallahi günü 0 TL ile kapatıyorum şansa gördüm özel oranı da nakitte 75 kurus vardı 1 TL yapip bastım ama olmadi nasip değilmişSaglık olsun özel oran olmasa alma derdim zaten
Saglık olsun hepimiz aynıVallahi günü 0 TL ile kapatıyorum şansa gördüm özel oranı da nakitte 75 kurus vardı 1 TL yapip bastım ama olmadi nasip değilmiş
10 dkkada 14 sayı atma ihtimali yok dimi kanka ona göre uyucam artık basım çatladı ağrıdanSaglık olsun hepimiz aynı