- 11,967
- 4,914
- 113
Banada günde 4.5 geliyor hiç umursamıyorum bile niye dersen çünkü SMS güvenliği olduğu için girmek isteyen hiç bir şey yapamaz
forumlardan ordan burdan datadan vs biliyor kullanıcı adlarımızı onda sorun yok zaten şifreyi de tahmin edip girmeye çalışıyorlar ondan geliyor smsEverymatrix altyapısında çekim paylaşım yok diye biliyorum yani kullanıcı adımızı bilemez.. Hadi betco ile aynı kullanıcı adı diyelim abi şifreyi nereden biliyorsun bu kadar kişinin.. Bence nasıl betco yatırımcılar listesi (numarası) satılıyorsa şifreler de aynı şekilde..
En iyi çözüm hesaplarda para bırakmamak.
😂😂Seni sigara diye sarıp aleme içiririm
Şifreyi yanlış girse sms gelmez kiforumlardan ordan burdan datadan vs biliyor kullanıcı adlarımızı onda sorun yok zaten şifreyi de tahmin edip girmeye çalışıyorlar ondan geliyor sms
geliyor. kullanıcı adı gir şifremi unuttuma bas deneŞifreyi yanlış girse sms gelmez ki
Çok rahat çok profesyonel çok sertVar ki kaybediyoruz senin gibi dolandırıcılık yapmaktansa cebimizdekini kullaniyoruz
Aynen defalarca geldiBirileri hesaplara mı girmeye calisiyor.
Bu alotell sms atiyor giris sifresi diye.
Böyle sms alan varmı başka sanki biri daha diyodu geçen ??? Nedir bu.
Aynı SMS banada geliyodu 2-3 gün önce yanlız değilsinBirileri hesaplara mı girmeye calisiyor.
he benim basıma gelmisti .d habire holiganbetten msj atıyordu sifreyi değistimBirileri hesaplara mı girmeye calisiyor.