Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Almanya Vs Türkiye

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Beyler malum ogretmenim yesil pasaport Dun Almanyaya geldim Dordmundayim . Size sadece şunu soyliyim saatlik ucret 12 Euro 1 saat calismayla 1.5 Kilo Kiyma geliyor Neden benim cennet vatanim bu halde ah ah işi siyasete dökmeden insan gibi konusalim lutfen

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Tam
Beyler malum ogretmenim yesil pasaport Dun Almanyaya geldim Dordmundayim . Size sadece şunu soyliyim saatlik ucret 12 Euro 1 saat calismayla 1.5 Kilo Kiyma geliyor Neden benim cennet vatanim bu halde ah ah işi siyasete dökmeden insan gibi konusalim lutfen
Konu tamamen siyasi kral siyasete dökmemek mümkün değil ki🤣

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,506
10,318
113
Konu siyasetle birebir alakalıyken nasıl siyaset konuşmayalım kral şlsdkgşlskdg

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
Ben çok isinmadim Almanya'ya güzel değil sadece paranın kıymeti var burda herşey ucuz buranin şartlarına göre tabi

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
aylik 120bin alirken duzgun bi hayat yok taammam cok sukur ama asgari ucretli neyapar ya

Alone571

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,091
973
113
Valla reis bende kıbrısa taşındım türkiyeden 10 kat daha iyi hayat şartları burda asgari ücretle bile çalışsan kiraya da çıkıyosun arabanıda alıyosun her gün viskini de içiyosun 1000 TL'ye 4 70 link viski alıyom bilader daha ne diyim çalıştıgın sürece istediğin herşeyi her aktiviteyi yapabilirsin

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Vala hoca kaçak geldim ama inanki elimde olsa gelmek istemezdim Türkiye cennet vala billa çocuklarımı evimi çok özledim baştakiler malesef batırıyor turkiyeyi
Türkiye cennette profil resmi 🙃🙃🙃

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Vala hoca kaçak geldim ama inanki elimde olsa gelmek istemezdim Türkiye cennet vala billa çocuklarımı evimi çok özledim baştakiler malesef batırıyor turkiyeyi
benim eşim alman vatandasi reis . ama ulkemi daha cok seviyorum ya burasi robotik bir hayat