Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Alman Basını Galatasaray'ı Konuşuyor

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,739
49,939
113
süperlig 2.sinin köy takımları ile oynamasının sebebi 10 yıldır avrupaya gidip rezil olup gelen gs dir. çok şükür o köy takımlarını yendikçe puan topluyoruz . sizinki sanmarino avuntusu olmuş , kaybedin puanları sonra olsun biz dünya kupasındayız deyin sonuç 0 . neyse velet gibi anlatıp durmyacağaım eğer iyiyiz biz avrupa fatihiyiz diyorsanız oraya yakışacak o rakipleride yeniceksiniz yenilip gelmiceksiniz kendinizidee avutmayacaksınız
Ne anlatıyosun sen :D 36 maçtır Avrupa Ligide kaybetmeyen Bayerne karşı oynadık

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,739
49,939
113
Boş boşnkonuşup asapmbozmayın

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Seninle birebir aynı düşünüyorum kardeşim.Kereme ettiğim küfürler yüzünden cehennemde vip kombine almışımdır.Büyük maç adamı değil olamazda benim gözümde.20 harcadığın pozisyon üzerine önüne gelen bir golü atsan ne yazar atmasan ne yazar.İstikrar 0 elemanda
Allah affetsin ben de aynı durumdayım eleman ne yapıp edip küfür ettiriyor kendine

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Fatih hocam Keremin Bitiricilik konusu hariç katılmıyorum Adam sahanın her yerinde Köpek gibi mücadele ediyor evet dünde çok kaçırdı Lakin zaha ortada yok Tete desen 5 kişiyi geçip 6.cı oyuncuyu arıyor çalım atmak için keremin son vuruşları kötü evet ama onun kadar mücadele eden adam da yok İleride Çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Yıldız diye kimse tete ye zaha yı kötülemiyor dünkü yenilgi ayrıca Okan hocaya yazar.
Kanka işte günümüz futbolunda bence çok anlam ifade etmiyor. Mesela torreiraya harika diyoruz, adam koşuyor ve top kesiyor falan filan ve bu yüzden harika bir oyuncu. Ama kerem sadece koşuyor. Sadece koşmak bir anlam ifade etseydi alırdık Usain Bolt'u takıma daha çok ve hızlı koşardı

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Fatih hocam Keremin Bitiricilik konusu hariç katılmıyorum Adam sahanın her yerinde Köpek gibi mücadele ediyor evet dünde çok kaçırdı Lakin zaha ortada yok Tete desen 5 kişiyi geçip 6.cı oyuncuyu arıyor çalım atmak için keremin son vuruşları kötü evet ama onun kadar mücadele eden adam da yok İleride Çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Yıldız diye kimse tete ye zaha yı kötülemiyor dünkü yenilgi ayrıca Okan hocaya yazar.
Ve evet, zaha ve tete de çok kötü. Özellikle Tete. Herif pas atmak varken salak gibi bekleyip adamları üstüne çekip çalım atmaya çalışıyor

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,735
28,424
113
Kanka işte günümüz futbolunda bence çok anlam ifade etmiyor. Mesela torreiraya harika diyoruz, adam koşuyor ve top kesiyor falan filan ve bu yüzden harika bir oyuncu. Ama kerem sadece koşuyor. Sadece koşmak bir anlam ifade etseydi alırdık Usain Bolt'u takıma daha çok ve hızlı koşardı
Bak hala haksızlık yapıyorsun Adam kendi mevkisinin asist kralı biraz son vuruşları iyi olsa City Real kapımızda yatar Ligde böyle adam yok yanlış düşünüyorsun

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,735
28,424
113
Ve evet, zaha ve tete de çok kötü. Özellikle Tete. Herif pas atmak varken salak gibi bekleyip adamları üstüne çekip çalım atmaya çalışıyor
Teneke daha kaç kişiyi geçecek de dün ceza sahasının içine giriyor hala pas vermiyor napmaya çalışıyor anlamadimki kaleciyide geçecekti ellam 😀

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,313
12,083
113
Bayern oynamadı diye bişi yok arkadaşlar GS resmen tek kale oynadı ilk yarı Bayern tarihinde hiç bir takıma bukadar ezilmemisdir GS ciddi anlamda çok iyi oynadı
Büyük takım olmak krizleri yönetmek demektir Bayern büyüklüğünü gösterdi ve o futbolla 3 puanı aldı gsye açıkçası yazık oldu ilk yarı çok pozisyon kaçtı açıkçası maçı izleyen çoğu kişi gsnin maçı alacağını düşünmüştür
Unutmayın maç başlamadan herkez 5/6 yer diyordu.

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,624
5,618
113
Bak hala haksızlık yapıyorsun Adam kendi mevkisinin asist kralı biraz son vuruşları iyi olsa City Real kapımızda yatar Ligde böyle adam yok yanlış düşünüyorsun
Ömer baba istikrar yok be adamda.Son vuruşu falanda olsa City Realin kapısından içeri giremez ne yazıkki bencede :(

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,735
28,424
113
Ömer baba istikrar yok be adamda.Son vuruşu falanda olsa City Realin kapısından içeri giremez ne yazıkki bencede :(
Yok knk elimizde olan malzeme bu ama ben kremin genede kötü olduğunu düşünmüyorum Dün bende çok kaydım kereme ama zaha tete yi falan görünce kerem Ronaldo aw

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,766
2,355
113
Bayern 9 kişi oynasa yine yener gs yi . Bayern en üst klasman takım. Gs nin bi hayali vardı uyandı rüyasından

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,674
1,917
113
Savaş bitince kahraman çok olurmus.
Türk milletinde olan eziklik olmasaydı
Gs ilk yarı 3- 1 önde bitirirdi.
Ikinci yarı da geniş alan bulamayacağı için bayern mağlup olacaktı.
Gs, bu futbolla devam etsin
Manu orta sahayı geçemez..